Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wolfenstein: Enemy Territory

PC
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 maj 2003
  • Utvecklare
    Splash Damage, Activision
  • Antal ägare
    75
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.8

Speltest av Ice

Inskickad av Ice den 24/05 -05 18:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Hej!
detta spel spelar man online alltså på internet man kan ladda ner det gratis och lagligt på en sida fråga mig om du vill ha sidan. På spelet ska får man välja mellan "Axis" och "Allies" och man spelar på olika banor som man kan ladda ner eller göra själv. Man ska göra de mål som finns att göra och man kan gå upp i ranker om man gör målen eller andra saker. Man kan också spela flera banor i rad. Spelet uptspelar sig också under andra världskriget.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel är väldigt bra. Eftersom det är ett online spel så möter man ju andra vilket jag tycker är väldigt kul. Detta spel skulle jag rekommendera för de som gillar t.ex "Call of Duty" eller "Medal of Honor" spelen. Detta spel liknar också CS och vem vet, kanske detta spel blir framtidens CS

Betyg till spelet
Jag tycker spelet har rätt bra grafik men vissa banor är dåliga men de som är "orginal" banor har bra grafik.
Jag tycker att om man kommer in i spelet ordentligt så är det väldigt kul spel. Ljudet är också bra i spelet det mesta i spelet har bra ljud det r också lite musik i början av menyn. Spelet kan man nog spela rätt länge om man gillar det och jag tror de flesta skulle gilla det.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8