Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wolfenstein: Enemy Territory

PC
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 maj 2003
  • Utvecklare
    Splash Damage, Activision
  • Antal ägare
    75
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av tompa10000 den 11/11 -08 17:44

Vattenminor

På banan Oasis kan man plantera minor i vattnet, då ser inte fienden minorna och man får lätt många kills. Fungerar bäst i tunneln från Allies 2 spawn.

Om man är Axis kan man hoppa ner i den vattenfyllda tunneln innan Allies har byggt pumpen och plantera minor. Då när de bygger den, så hoppar de ner i vattnet och om man planterar en vid stegen så får man lätta kills.

Det här fungerar även på andra banor med vatten, men det är enklast på Oasis.

Mortar
På banan Frostbite kan man skjuta en Mortar bomb genom dörren från Allies första spawn. Genom att vända sig om i skjulet där man startar och hoppa ut genom fönstret och sen sätta sig i den lille snöhögen så Mortar vapnet lutar. Då drar man ner siktet till 30 grader och siktar på dörren och skjuter (fungerar bäst om det är många på servern).

Seawall battery
Man väljer Allies 2 spawn och springer till vänster och uppför den lilla sand sluttningen där. Sen sätter man Mortarn där och siktar mot Axis spawn. Om man vill träffa inne i Axis bunkern använder man 45-41 grader med Mortarn och vill man slå ut Axis MG vapnet nere i den lilla gluggen använder man 30 grader.

Tip
Om man är Axis och har första spawnen så välj coverops och ta fram satchel och vänta till allies har byggt rampen. Då springer du fram och lägger en Satchel där och spränger den. Man kan gå upp många levlar i Covert OPS snabbt på det sättet. Och om det inte är den nya battery så är det nästan omöjligt för allies att vinna.

Lägga flera Satchel

Lite svårare. Behövs level 3-4 i covertops också. Annars tar det tid. Men det går i lvl 1 också.

Tryck på knappen ovanför TAB, då får du upp consolen.

Skriv där "/bind 8 com_maxfps 125" (utan citationstecken)
och igen "/bind 9 com_maxfps 1"

Sen tar du fram satchel och hoppar trycker på 9 och trycker på musknapp 1 för att lägga Satchel. Sen trycker du på 8 och då ligger en satchel framför dig, men du har en fortfarande i handen. Inte den där lilla dosan, som man brukar få fram.

Sen gör du allt igen om du vill ha en till Satchel. Du kan göra så, så länge du vill. Går att få 100 Satchel på samma ställe, men då får man hålla på ett tag.

Om man har level 4 kan man lägga ut en Satchel vid varje OBJ man ska spränga och sen spränga alla samtidigt.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.