Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWar Rock

PC
War Rock
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  24 oktober 2006
 • Utvecklare
  K2 Network
 • Antal ägare
  46
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.7

Speltest av Ingvullen

Inskickad av Ingvullen den 20/05 -07 15:05

Handling / story / vad man gör i spelet
War rock är ett helt som halvt gratis "first person shooter game". Man spelar online mot andra på de olika banorna som spelet har att erbjuda. Man kan välja olika servrar för tre olika sorters spel-sätt. Små banor, som går ut på samma sak som i CS - Det ena laget ska planta bomb och det andra ska defusa den. Sedan finns det lite större banor, där man kör en vanlig "death match". Och på vissa finns det även några fordorn att köra, med plats för passagerare och kulspruteförsedda sitsar, som på en hummer eller en "vanlig" stridsvagn. Och sist men inte minst så finns det stora banor, där det mesta stridandet utförs från fordorn eller oftast krypskyttsfighter vid sidan om fordorn/anti tank-vapenstrider. I War Rock finns det också ett levelsystem. Man börjar som private third class har jag för mig och sedan fortsätter man uppåt. När man spelar matcher så tjänar man pengar, s.k. "dinars" som man kan hyra vapen med upp till 30 dagar åt gången.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att War Rock är ett av de bästa spelen som jag någonsin har spelat. Den sköna känslan när man ligger på ett tak med sniper och har 15 kills och 2 deaths är hyffsat skön. Jag har både spelat CS och Battlefield förut, men War rock tar priset av onlineskjutspelen. Det roliga är att man alltid har ett mål, det går inte att bli bäst över en natt direkt.

Betyg till spelet
Grafik:7

Grafiken är ganska snygg och passar även mindre bra datorer . Kunde förståss ha varit bättre, men Gears of War kan känna sig ohotade på den fronten just nu inom skjutspelen.

Spelkänsla: 9

Det är otroligt skönt att göra två headshots på raken eller ta någon med sniper på långt avstånd. War rock gör att det rockar att kriga varje dag.

Ljud: 8

Ljudet ger en stor del till spelkänslan och vapnen har härlig klang. Det är ganska häftiga ljud när spelarna dör också.

Hållbarhet: 8

War Rock är nästan alltid roligt att spela. Men om man inte kommer in i det och blir skicklig rätt snabbt så kan man tappa intresset rätt fort...Ja vem vill bli kallad för n00b hela tiden?

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9