Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











War Rock

PC
War Rock
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 oktober 2006
  • Utvecklare
    K2 Network
  • Antal ägare
    46
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.7

Speltest av lyfali92

Inskickad av lyfali92 den 11/04 -07 17:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett actionspel som typ CS men med större banor. Det är första person (ögonvinkel) förutom när man "rollar". Det är ett realistiskt spel med, som sagt, realistiska vapen. Man är två lag (max 16 i varje) och slåss mot varandra. Ganska bra krigskänsla. Det som verkligen skiljer War Rock med t.ex. CS, är "the teamwork" (alltså att flera spelare hjälper varandra för att vinna).
Det finns över 15 olika banor och alla är olika stora. På de största banorna kan man åka t.ex. flygplan eller hellikopter. På mellanbanorna kan man t.ex. åka motorbåt. Och på de mindre banorna finns inget av det. På alla (utom de minsta banorna, där man kör korta fighter och typ poäng. Får ena laget 5 päng vinner det. Man får en poäng genom att döda alla i det andra laget. Då börjar machen om.... På de större banorna kör man "deathmach").. så.. På de flesta större banor finns det "bilar" och motorcyklar.
Man behöver ej köpa spelet. Det finns en gratisverition som är ungefär lika bra. Men på gratisveritionen "levlar" man saktare. Genom att döda motståndarlagets spelare i en mach, får man XP och pengar (till att köpa vapen med). XP:t mäts i procent och när man har hundra procent så går man upp en level. (Enkelt men fiffigt system)

Vad jag tycker om spelet
Jag fastnade direkt för War Rock när jag började spela. Nu när jag skriver har jag lvl 4 och 50% XP och jag börjar tröttna lite. Det går långsamt att levla men det är kul ändå. Jag gillar själva idén med spelet. Att även de som inte vill/har råd att köpa det kan spela ändå.
Det är nog ett spel man spelar i två månader och sen glömmer bort det i en vecka. Sen spelar man det igen och tycker det är lika roligt som första gången.

Betyg till spelet
Grafik: Jodå... det funkar. man kan ändra grafiken väldigt mycket så att även de som har en dålig dator kan spela utan problem.
Spelkänsla: Jag gillar den. Har inte så mycket komentarer på det dock...
Ljud: Det funkar... Visst är det realistiskt när t.ex en handgranat sprängs men när man "sniprar" så hör man när de blir träffade även om de är på andra sidan banan.
Hållbarhet: Vet inte riktigt. Men du kommer få många roliga timmar framför datan.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 4 Grafik: 7 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7