Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warhammer 40,000: Dawn of War

PC
Warhammer 40,000: Dawn of War
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    24 september 2004
  • Utvecklare
    Relic
  • Antal ägare
    184
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.4

Speltest av Mak_Elite

Inskickad av Mak_Elite den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man ser 2 flygande Thunderhawk gunship(ett stort transport skepp) och nedan för är det massa Space marines som krigar mot orks. Sen så exploderar en tank som e bakom alla space marines. Så börjar filmen i Warhammer 40,000 Dawn of War. Och det handlar om år 40,000 och hela universum är i krig. Kriget är emellan Space marines, Chaos Space marines, Eldar och Orks.

Vad jag tycker om spelet
Spelat är jätte kul för dom som gillar Warhammers. Man kan vara 2-8 spelare LAN eller Live och ganska många uppdrag. Det är bra att man kan färga sina gubbar som man vill. Det är bra "Tutorial" där man lär sig spela. Bra grafik för vara det första Warhammer spelet och Det är himmla kul att det kommer ett expantions med Imperial Gaurd men.

Betyg till spelet
Jag ger 10 i grafik efter som jag gillar Warhammers och att det är helt enkelt Grym grafik. Spelkänslan är jätte bra med att man inte behöver använda musen hela tiden, om man lär sig kontrollerna. Strålande ljud med alla tal och ljuden från vapena. Spelet har en oberhört bra hållbarhet, när det finns så mycket att göra.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8