Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warcraft III: The Frozen Throne

PC
Warcraft III: The Frozen Throne
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 juli 2003
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    920
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/02 -06 15:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Som på orginalet så är man forfarande samma lag men nya Units och Byggnader. Varje lag har en ny Hero och tre helt nya raser! Blood Elf, Naga och Draenei eller hur det stavas. Det finns 3 helt nya campiagns också: Sentinels, Alliance och Scourge. I WC3 TT handlar det mycket om Illidans lojalitet till Kil´jaeden och Arthas till the Lich King. Illidan tar the Eye of Sargeras som han ska använda till att förstöra Ice Crown Glacier men det tänker Sentinels sätta stopp för...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt kul. Det roligaste jag vet är att gå in på World Editor och Sedan Unit Editor och göra t.ex: Onyxia eller Ragnaros. Min favorit att göra från Wow på WC3 TT är Nefarian. Jag glömde nästan att det finns en fjärde campaign: Horde Campaign. Man kan först spela ett uppdrag sen måste man gå in på Battle.Net för att få de två andra. Det andra är jätte långt och det är ett väldigt kul uppdrag när man t.ex. möter ledaren av Stonemaul Clan.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra när man ser på bakgrunden men sen försämras den lite. Men den är i Världsklass rankingen, en tia.

Spelkänslan är så bra så att jag inte kan sluta. Man kan spela i 5 timmar och det känns som en halv timme. En tia absolut.

Ljudet är väldigt bra. Det finns Många små detaljer som det har tänkt på som t.ex en liten ruta i vänstra hörnet som pratar med en liten animerad bild på gubben. En tia.

Hållbarheten är inte toppen men det är bra. Om man har ett internet som jag och är inne på battle.net så laggar det en gång varannan vecka men på resten är det bra. En nia.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10