Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warcraft III: The Frozen Throne

PC
Warcraft III: The Frozen Throne
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    4 juli 2003
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    920
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Entercyber den 21/02 -05 12:03

Råttan Grank:
PÅ night elves fjärde bana finns det en trädgård i övre vänstra hörnet av kartan som bara maiev kan kmma till med sin Blink-attack. Han går inte att döda på vanligt sätt men om du klickar på honom tillräckligt många gånger kommer han att explodera.
Hemlig torn-nivå:
PÅ det tredje uppdraget med människorna där du flyr till ett fängelse med alverna finns en ingång till en hämlig nivå. Omkring det finns horisontella centrumet av  kartan finns en vindlande korridor med fler rum som du behöver gå in i för att få power-ups och utrustning. kolla noga runt mitten av kartan för att hitta ett rum. Du måste slå ner en dörr för att komma in. Rummet innehållertre olikfärgade får som är omringade av energi. Framför dem finns det paneler att trycka på. När du trycker på dom kommer det ihophörande fåret att säga "bah", "ram" eller "ewe". Tryck på panelerna i fölande order: Bah, Ram ewe. Du kommer att få en dörr tille en hämlig  tornförsvarsbana efter uppdraget
Den fulla pandan
Om du lyckas klara alla nivåer i secret-tower få du se en bild av pandan som har ett barn med sig. I nästa kapitel kan du använda honom.
Diablo-påskägg:
I det sista människouppdraget , Lord of the Outland, där du attackerarLords castle, kan du finna Buther och Eirts andra ben, från Diablo precis norväst om din startposition. Butcher kommer också att uttala samma replik som i diablo. "Fresh Meat".

Fusket har betyget 4.29 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

waralbin den 11/08 -06 10:54
blink är ingen attack,bara en teleportör(som teleporterar henne en liten bit).

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.