Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inUnreal Tournament 2004

PC
Unreal Tournament 2004
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  19 mars 2004
 • Utvecklare
  Epic Games
 • Antal ägare
  253
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Greblyzer

Inskickad av Greblyzer den 08/01 -07 22:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att man ska vinna en så kallad tunering... Denna tuneringen är inte diräkt som VM lr nåt, det går ut på att man ska slakta andra deltagare, man är ledare över ett "lag" i tuneringen och vill naturligtvis vinna(tror jag O_o). Man kan äver spela Instan Action, det är som ett litet snabb spel bara. Det finns 5 olika "lägen" i spelet: 1. Bombing run(Man ska ta en boll och göra mål) 2. Death Match(Man ska döda alla man ser) 3. Team Death Match(Man är i lag och ska döda motståndar laget) 4. Caputre The Flag(Man ska ta en flagga och springa till sin flagga) och 5. Double Domination(man ska ta över 2 baser typ)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är toppen(lr bättre o.o)det har nästan allt, det har blod, död, och vapen... Det enda som saknas är att man ska kunna spela online, just det. Det kan man ju!! :D. Detta spelet är ett av mina favorit spel, Det som är dåligt tycker jag är att man tröttnar på det väldigt fort :(...

Betyg till spelet
ok, dags att motivera mina betyg...
Grafik: 9/10, det är ägande bra grafik, men den kunde varit bättre...

Spelkänsla: 10/10, jag vet inte rikigt vad som menar med spel känsla, men jag tror att det är hur verkligt spelet är, och det är jätte verkligt(bort sett från att det finns monster och lite så)

Ljud: 10/10, ljudet är jättebra, på topp faktiskt :D

Hållbarhet: 6/10, jag fattar inte riktigt det med hållbarhet häller... Jag tror det är typ om man tröttnar på det fort, det tycker jag man gör(Ganska fort iaf ;P)

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10