Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inUnreal Tournament 2004

PC
Unreal Tournament 2004
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  19 mars 2004
 • Utvecklare
  Epic Games
 • Antal ägare
  253
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Leonardo7

Inskickad av Leonardo7 den 30/05 -05 12:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Det går ut på att vinna på massa banor. Man kan både köra uppdrag och bara för kul. Det börgar med att det kommer en film på uppdragen osv, och man får välja vad teamet ska heta, vad man själv ska heta och ett lag märke. Man kan bästämma bland några gubbar hur man ska se ut också. Och man får pengar för varge vunna spel tror jag så att man kan köpa nya gubbar som är smartare och sånt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är det bästa krigarspelet någonsin på dator, för man kan ha jättecoola bilar te.x en som kan skuta ett laser snöre som klänger sig fast på saker och man kan fälla ut klor från bilen så att människorna klyvs på mitten. Och man kan ha svävare och laserkanorner som sitter på sitt fort, för man har ett fort och ska attackera fiendens fort och ta alla andra baser. Det finns mycket saker man kan göra te.x att man ska ta över flaggor, baser, nå slags bollar osv.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 10:a för att det är hur bra grafik som hälst tycker jag, spelkänslan en 10:a för att man är inne i spelet när man spelar lixom, ljudet en 10:a för att det är jättebra ljud, och hållbarheten en 10:a för det dröjer jätte länge innan man tröttnar, varge gång jag kommer hem från någonting så vill jag spela det!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10