Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











UEFA Euro 2004

PC
UEFA Euro 2004
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    60
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/04 -07 22:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I UEFA Euro 2004 som är utvecklat av Electronic Arts (EA) Sports så ska du ta ditt lag genom skador och avstängningar och leda ditt lag till den slutliga segerna i Fotbolls - EM år 2004.
Det börjar med ett antal vänskapsmatcher så att du kan börja känna hur spelet är och du kan naturligtvis ställa in alla regler som i dom vanliga FIFA - spelen.
Nr du klarat av en match så kommer du se hur dina spelares moral ligger till om det går för dåligt sänks moralen och om den blir för låg är det inte säkert att du kommer lyckas med ditt lag.
När du väl klarat träningsmatcherna så kommer du att få börja kvala med ditt lag. Om du vinner kvalserien så kommer du till EM det kan du även göra om du kommer tvåa. Emellan kvalmatcherna kan du fixa till din laguppställning och testa vilka som passar bäst.
När du kommit så långt så att du kommit till EM så kommer du att få välja vilka spelare som ska följa med till Portugal och vilka som ska stanna hemma. Sen så kommer din grupp att lottas och du kommer få börja spela gruppspel. Om du klarar av gruppspelet går du till Kvartsfinal mot något lag, om du däremot inte lyckas så kommer spelet att ta slut och du har misslyckats att vinna. Om du nu går vidare så kommer du att behöva vinna kvartsfinalen för att gå till semifinal. Om du vinner den så är det finalen som gäller. I början av finalen så kommer det spännande musik och spelarna springer in på planen. Om du lyckas vinna finalen så kommer du att få se när just ditt lag kommer att hissa upp pokalen och ha vunnit EM 2004 i Portugal.
I UEFA Euro 2004 kan du även spela andra saker en bara EM du kan bland annat köra en straffläggning mot nåt lag. Du kan möta en kompis eller spela mot datorn. Du kan också spela en träningsmatch. Då kan du välja vilket lag du ska spela som och hur vädret ska vara och vilken plan du ska spela på. Där kan du också möta en kompis i en match eller spela mot datorn. Spelet kan du även spela över internet mot olika spelare världen över.
Du kan också spela en drömmatch och då ska du bygga upp ditt drömlag och spela en match mot ett annat lag som datorn har valt.
Spelet består av 51 landslag.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra och man kan göra väldigt mycket i det. Det är kul att man båda får spela kval, EM och träningsmatcher. Spelet är också väldigt roligt att spela tillsammans med kompisarna då man kan visa hur bra man är. Jag vill rekommendera det här spelet för är som är fotbollsintresserade. Trots att spelet är ganska gammalt så är det här ett spel man kan spela hur länge som helst utan att ha tröttnat.
Spelet är från 3 år men innehåller inga våldsamheter eller liknande.

Betyg till spelet
Grafiken är lite negativ. Den är naturligtvis bra om man har ett bra grafik kort men det är ingen grafik som ser bra ut på sämre datorer. Därför får grafiken en 8:a.
Spelkänslan är bra eftersom man spelar så pass länge och man kan göra väldigt mycket i spelet. Jag ger spelkänslan en 10:a.
Ljudet är fantastiskt bra. Både från spelare, publiken och från dom som kommenterar matchen. Ljudet får en solklar 10:a.
Jag har inte tröttnat på spelet en trots att det är ganska gammalt det är klart att det finns bättre spel men det här tröttnar man inte på. Hållbarheten får en 10:a.

Totalt så får spelet en: 10:a.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10