Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











UEFA Euro 2004

PC
UEFA Euro 2004
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    60
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/06 -05 23:27

Handling / story / vad man gör i spelet
I samband med stora fotbollsturneringar brukar det komma ut spel för turneringen och det här UEFA Euro 2004 är för Europa mästerskapet (EM) i Portugal 2004. Man kan spela enstaka matcher med europeiska landslag. Man kan även spela hela EM. Straffläggning går också bra en annan grej är drömmatch då får man ta ut sitt eget drömlag och spela med det mot ett lag som datorna har tagit ut, man väljer spelare genom att du börjar att välja en spelare på vilken postion som helst sen väljer datorn en (datorn tar först målvakt sen högerback o.s.v) när man väljt klart väljer man arena alla EM arenor finns plus några andra, sen börjar matchen. Man kan även spela i en viss sitaution då väljer man lag sen kan man välja hur mycket tid det är kvar, gula och röda kort till hemma och bortalagoch lite annat. Man kan bara sitta och trixa med laguppställningar om man är trött.

Vad jag tycker om spelet
Sisådär. Det är bra att alla EM arenorna finns och en kul finnes med finterna man kan göra. Men det är synd att man inte fick Hollands EM-trupp till spelet så det är bara nr20 n6 o.s.v i Holland en annan dålig grej är att drömlagens dräkter väldigtlika så ibland har man svårt att se skillnad. Men straffläggning och hela EM är mina favoriter det går bra att slå hörnor vilket är bra eftersom det varit problem med hörnorna på tidigare spel. UEFA Euro 2004 är helt okej men inget man bara måste ha.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg men inte så genm arbetad fast det är sällan på fotbollspel att dom lägger allt jobb på grafiken. Spelkänslan är mycket sämre en FIFA 2005 och Pro Evelution Soccer 4. Ljudet är sådär några bra låtar fast kommentatorerna är inte så bra. Hållbarheten är sådär man orkar sällan flera matcher i rad om det går dåligt men man kan alltid spela en straffläggning. Men spelet är som sagt sisådär.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7