Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inU.B. Funkeys

PC
U.B. Funkeys
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  1 juli 2007
 • Utvecklare
  Mattel, Radica
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.5

Speltest av rxr123

Inskickad av rxr123 den 23/04 -09 21:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag ska berätta om spelet U.B. Funkeys. Spelet handlar om att man är en Funkey som bor i staden Funkeystown (som ligger i landet Terrapinia). I U.B. Funkeys ska man gå runt och utforska världen och såklart ha så roligt som möjligt. Man har också en Crib (alltså ett hus) som man kan möblera hur man vill. För att få möbler måste man köpa dem i butikerna i Terrapinia. I en Funkeys Crib finns det två rum. Ett "Trophy room" och ett "Game room". I Trophy room finns alla troféer, medaljer och diamantbitar man har vunnit. I Game room kan man spela alla spel man vunnit High Score i (varje gång en funkey vinner High Score i ett spel i Terrapinia, kan man då spela spelet i sitt Game room. Det finns en mystisk ond Funkey som heter Mästare Lox. Mästare Lox har skickat ut sina lakejer för att råna alla Funkeys i Terrapnia. Om man ser en lakej, måste man vara försiktig. Annars kan man bli rånad av Mästare Lox lakej. Funkeys kan också resa till olika världar, med hjälp av portalerna (alla funkeys kan inte åka till alla världar). Men tyvärr så är några portaler sönder, men så är det bara. Målet med spelet är att rädda världen mot Mästare Lox, hitta den försvunna Dr. Tinker och ha så roligt som möjligt! Så frågan är: Är du Funkey...

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och man brukar inte tröttna på det. Jag brukar spela det nästan varje dag. Men dem borde verkligen göra mer saker som man kan göra i spelet, förutom att gå runt och sånt. När man inte har så många saker då är det kul, för då kan man kämpa för att få bra saker. Det kan vara lite tråkigt att spela det. Men annars är spelet kanon!

Betyg till spelet
Grafiken fick en 7. Det är bra och så, men det är lite suddigt.

Spelkänslan fick en 6. För att dem borde fixa mer dramatiska saker i spelet.

Ljudet fick en 9. För att ljudet är ganska bra, ibland kommer det läskiga läten och sånt. Men det var inte superbra ljud.

Hållbarheten fick en 8. För att hållbarheten var bra, men inte superbra.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6