Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











TimeShift

PC
TimeShift
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 oktober 2007
  • Utvecklare
    Sierra Entertainment, Saber Interactive
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 28/03 -08 06:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är år 2025, och en grupp forskare har utvecklat en tidsmaskin i form av en dräkt. Projektet resulterar i två modeller: Alfadräkten och Betadräkten; som har allt som alfadräkten saknar, bland annat en anordning som förhindrar att paradoxer uppstår. Ledaren för projektet, Dr. Aiden Krone tar alfadräkten och reser till det förflutna, där han utnämner sig till världens härskare. Innan han reser apterar han en bomb i laboratoriet och saboterar betadräkten så ingen ska följa honom.
Du spelar en av vetenskapsmännen (vars namn aldrig nämns), som följer efter Krone med Betadräkten till år 1939, där du börjar hjälpa rebellerna i upproret mot Krone.

Vad jag tycker om spelet
TimeShift är det bästa FPS-spelet jag spelat. Det är ett av de få spel där man har nästan full kontroll över tiden; du kan sakta ner, stoppa eller spola tillbaka, för att övervinna hinder, och få ett enormt övertag mot dina (nästan) chanslösa fiender. Du har en mängd olika vapen tillhands, allt från pistoler till det mäktiga urladdningsgeväret, som du använder tillsammans med dina tidsförmågor både genom 14 uppdrag, och olika multiplayerlägen. Bra story med ett taskigt slut, hehe.

Betyg till spelet
Grafiken får 10/10, allt är väldigt bra detaljerat och mycket snyggt gjort. Perfekt.
Spelkänslan får 9/10, miljöerna är härliga och det finns inte mycket att klaga på, men ett plus vore om man kunde se sin egen kropp.
Ljudet får också 10/10, det mesta låter realistiskt; regnet, fotstegen: mycket bra.
Hållbarhet: 8/10, TimeShift är ett spel man kan spela flera gånger utan att tröttna. Ett spel jag rekommenderar till alla FPS-älskare.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9