Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Throne Of Darkness

PC
Throne Of Darkness
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    09/24/2001
  • Utvecklare
    Click Entertainment
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 5.8

Speltest av Chiss

Inskickad av Chiss den 19/04 -07 13:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett RPG som utspelar sig i medeltida Japan, där The Dark Warlord har anfallit och erövrat landet. Man styr sju samurajer som ska slåss mot olika monster och använda legendariska vapen, magier, trollbrygder och rustningar. I stridens hetta kan man alltid vända sig till prästen, Priest eller smeden, Blacksmith som kan tillverka eller reparera vapen och olika trollbrygder.

Vad jag tycker om spelet
Spelet i och för sig är ganska bra, det kan man dock inte säga om grafiken som är gjord i full 2D. Variationen av rustningar, svärd och andra föremål är bra. Annars finns det många monster som man kan slåss mot. Det som är verkligen unikt och bra är att man när som helst kan skicka någon av sina krigare i Daymio Room, ett speciellt ställe där de kan återupplivas och/eller helas.

Betyg till spelet
Grafiken är ett stort minus då det är gjort i 2D, dock vänjer man sig. Spelkänslan är bra, man blir verkligen insatt i spelet. Talet är bra, engelska med en japansk brytning vilket passar perfekt. Musiken är dock enformig eftersom (i alla fall så långt jag har kommit) det bara finns ett (1) ljudspår.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7