Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The West

PC
The West
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2007
  • Utvecklare
    InnoGames
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.8 5

Fler fusk

Tips

Inskickat av rikey1 den 19/08 -10 00:46

Du kommer nog ha nytta av dessa tips om du verkligen gör det. Det ena är bara en "genväg" eller hur man ska kalla det, men de funkar bra:

1. De första du ska göra är ju följa guiden (som i alla världar). Ditt första uppdrag blir att besegra "Falske John". Du gör det och sen får du ett nytt uppdrag med att plocka tobak (3 minuter). Ett tips är att du lägger meta i floden på kö, gärna 2 st om du skulle misslyckas med första, annars är de ju alltid bra att ha 2 för senare behov som du kommer behöva.

Sen till de roliga: Du får ett uppdrag att levla till level 2. Som många gör... Sätter 3 saker på kö och håller på så i flera timmar. Enkelt? Vaför inte bara duellera 2-3 gånger? Då är du ju level 2 direkt. Plus att du gått upp en level och fått lite attributspoäng och färdighetspoäng!


2. På en torsdag ska du gå in till Maya Roalstad i pubben. Det ska vara mellan klockan 10.00 - 10.30. Du ska inte ha något på dig, men du ska ha något dekorerat på dig, Som sagt, du ska inte ha något vapen på dig. Uppdraget kräver ingenting, BARA ATT HA NÅGOT DEKORERAT PÅ SIG. T.ex. dekorerade bomullsskor? Och vips, så har du ett nytt fint vapen! :)

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

simshero den 24/08 -10 19:37
Vad heter du på W4 och w5??

SUPER_KID den 04/11 -10 10:16
Hur många gånger kan man göra det??;)

SUPER_KID den 04/11 -10 22:40
Det funkade inte med dekorerad hatt!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.