Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Thing

PC
The Thing
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    38
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7

Speltest av camp21

Inskickad av camp21 den 30/12 -06 16:53

Handling / story / vad man gör i spelet
The thing är gjort från 2001 så det är ett ganska gammalt spel och ändå så bra!
Jag menar att det är så väldigt bra gjort och ganska avancerat för att vara ett ganska gammalt spel. Det som är kul är att det är väldigt verkligt. The thing är ett skräckspel så det är lite läskigt att gå runt i dom långa korridorerna i dom övergivna husen mitt ute i snö stormen i Wasterland i Antarktis.

Handlingen är att man är ledare för ett militärt räddnings team och får i uppdrag att åka ut i Antarktis till ett militärt läger för att ingen får något svar eller kontakt med dom. Senare när man äntligen kommer fram med sitt team i helikopter så visar det sig vara över givet och inget liv i närheten.

Man söker runt efter överlevande men det ända som man hittar är 2 döda män och en varelse som inte är ett vanligt djur. Den är död men man fortsätter att söka. Efter det så samlar man sitt team och anropar högkvarteret och berättar allt som har hänt. Dom skickar en helikopter för att hämta hem räddningsteamet och när den anländer så märker man att en squad saknas.
Helikoptern kan inte vänta på dom att hitta honom i snö stormen så sitt team åker hem med helikoptern förutom man själv för att hitta honom och åka hem senare med en annan helikopter. Så börjar The thing sitt spel, efter det har hänt så hittar man överlevande, springa runt i snö stormen och blir jagad mm.
Det som jag menade med ganska avancerat och bra gjort var att sina squad är som riktiga människor. Det är det bästa med spelet.
Dom kan bli rädda och inte våga gå mera om dom ser för mycket lik eller monster och sånt, då kan man ge dom en lugnande spruta. Dom kan ibland inte lita på dig, då kan man ge dom ett vapen eller ge dom mer i liv om dom är skadad.
Då litar dom mera på en och följer efter en och följer ens order. Det finns 4 olika sorters squads och dom är: Medic, en som helar dig och teamet. Marine, en som är bra på att skjuta och springa långt och snabbt.
Och så finns det en elektriker som är bra på att hacka in sig och laga saker och komma igenom trasiga dörrar. Och så finns det en till men han är inte bra på något speciellt.
Spelet är väldigt roligt.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt och bra. Ett av dom roligaste spelet jag spelat. Förresten så är det eld som skadar mest på alla monster och fiender, bara så ni vet. Ett litet tråkigt misstag ifrån dom som gjorde spelet var att det finns inte surroundljud i spelet, så man hör inte fiender som är bakom en om man har surroundsystem, man hör bara vanligt.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra för att vara ett så gammalt spel, ser nästan ut som ett nytt när man spelar det. (Om man har bästa grafiken).
Spelkänslan är också bra. Känns mest när man inte har ett team och springer runt ensam med lite i liv, då är det läskigt. Ljudet är väll inget speciellt med, bara ett litet minus för att det inte finns surroundljud.
Man spelar det ett ganska långt tag tills man slutar spela det helt, åtminstone tills man klarar av spelet. Så hållbarheten är väldigt bra.

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7