Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims: Livets historier

PC
The Sims: Livets historier
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  8 februari 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  34
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 7.6

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Pideli den 13/03 -08 17:42

Vill du ha tillbaka folk från det döda? Allt du behöver göra är att skriva in boolProp testingcheatsEnabled true på kvartersskärmen (behövs inte i livets historier, där kan du bara skriva in det direkt i familjen.) och sen håller du in shift och klickar på en sim, sen väljer du Mer, Spawn, Tombstone of L&D.

När du klickat på det kommer det fram en gravsten. Klicka på den och välj Add Neighbour to family. När du klickat på det kommer det en massa namn, det är namnen på alla som bor eller har bott i kvarteret. Klicka på Mer tills du ser din avlidne sims namn. Klicka på namnet men pausa DIREKT när du har klickat på namnet. Din sim är nu med i listan igen.

Ge den döde simmen en interaktion sen är det klart och du kan starta tiden! Du har väckt en död till liv igen! :O PS: När du gjort det är det bara att sälja gravstenen igen och ta bort fusket (boolProp testingcheatsEnabled false). Tar du inte bort fusket innan du stänger av spelet kan spelet förstöras.

Detta fusket fungerar till alla sims-spel, men kom ihåg att så fort den avlidne simmen inte får något att göra kommer den att försvinna tillbaks till dödens rike.

Har du frågor är det bara att kontakta Pideli!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.