Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims: Livets historier

PC
The Sims: Livets historier
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  8 februari 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  34
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 7.6

Fler fusk

Fusk

Inskickat av GinnyEvans den 24/03 -07 18:11

Vissa förstår inte en sak inne på Marias berättelse. När Daniel smygit in i ditt hus så är hennes önskan jättekonstig: Jag är så charmig! Ingen förstår vad hon snackar om. Men om du väljer Flirta.../Charma och har kanske lite myspys eller hånglar med honom eller så blir hennes Mål uppfyllt.

Under Eriks berättelse ska han träffa Sandra klockan 18 och om man kommer försent så händer typ ingenting. Åk då bara hem och ring taxi klockan 16 eller klockan 17 och vänta ett tag så kommer Sandra.

Under Eriks berättelse så vill han att du ska presentera Sandra för dr Uggeltorn. Men när du hälsar på Uggeltorn så kan du inte presentera Sandra för honom. När du väljer presentera för så finns bara Maximillian att välja på. Maximillian är en doktor och hans efternamn är Uggeltorn, så du ska välja Maximillian för då kommer Erik att presentera henne för Dr Maximillian Uggeltorn. Vissa tror att hans förnamn är doktor och efternamnet är Uggeltorn...

Och såklart, när du försöker klicka upp fuskrutan så fungerar det inte. Du får helt enkelt uppfylla Eriks/Marias behov i evigheter innan du kan gå iväg någonstans. Du behöver träna på karisman i evigheter, men så är det helt enkelt.

Och när det står att Erik vill sjunga för Naomi så förstår man oftast inte. Men då väljer du bara Flirta.../Senerad så kommer Erik att "sjunga" för Naomi och då fungerar Eriks önskan och mål.

Ett nytt sätt att tjäna simdaler! Tryck på fotoalbum så står det typ att du ska få 5 karriärsbelöningar med den valda simmen. Då uppnår du familjemålet och tjänar pengar!

Fusket har betyget 7.8 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

GinnyEvans den 03/04 -07 17:25
Vill helst ha lite kommentarer även om ni tycker att fusket är dåligt...

GoLittleStar den 17/11 -07 15:31
Tack, de var ett bra fusk!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.