Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims: Hot Date

PC
The Sims: Hot Date
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2001
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    1017
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 8

Fler fusk

Tips

Inskickat av GinnyEvans den 07/01 -07 01:26

Om du vill få fyra och en halv stjärna så är detta ett enkelt fusk. Skaffa ingredienserna som behövs för hypnos, och åk till Studiostaden. Hypnotisera en kändis, och välj kyss. Åk hem, skaffa ingredienserna till den stora frågan. Bjud över kändisen och fria. Då kommer besatta beundrare och lägger svarta rosor. Plocka upp dem och åk till magistaden. Köp diamantdamm (199 magimynt) av älvdrottningen Mara. Sedan går du hem och köper ett bord med ett getingbo på. Skörda så kommer du få bivax. Blanda ingredienserna i amulettmakaren så får du en amulett som heter "Berömmelsens pris." Använd den så får du fyra och en halv stjärna.

Vill du bli kär i en sim snabbt så är detta ett enkelt fusk. Skaffa hypnosingredienserna och hypnotisera en sim. Om du inte har Makin' Magic så är det bara att prata med simmen jättemycket. Tillslut så kan du flörta. Flörta två eller tre gånger. Sedan kramar du simmen. Fortsätt så, tillslut kan Kyss finnas tillgängligt. Ta en puss, för passionerad kan leda till riktigt höga konsekvenser. Ta stilig om du vågar. Fortsätt tills båda relationsmätarna är på 100. Då skaffar du ingredienserna till Den stora frågan eller friar bara. Men innan du friar ska du servera mat och titta på tv med simmen. Ett bra sätt är att dejta simmen flera gånger.

Om du vill få jättemycket magimynt så är det bara att träna upp din logik. Sedan utför du magiska stormar eller inochutsågade damen eller gör flygande eld i magistaden. Om du har maxat dina logikpoäng får du ungefär 25 magimynt. Fortsätt så tills din sim är på för dåligt humör för att fortsätta. Då åker du hem till bostaden, sparar, tar bort simmen, åker till magistaden, uppträder, och upprepar.

Om du vill ha ett barn som bor ensamt hemma så är det bara att skapa en familj utan ett barn och sen trycka på "Klar." Barnet kan äta ur kylskåpet och hålla sig rumsren om du köper en soptunna åt dem. Barnet kan få pengar av något företag eller sin mormor för sina fina betyg.

OBS: Dessa fusk fungerar endast om du har The Sims Superstar, The Sims Makin' Magic och The Sims Hot Date!

//GinnyEvans

Fusket har betyget 6.5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

GinnyEvans den 17/01 -07 13:28
Fast, barn-fusket fungerar på alla sims... Det glömde jag skriva, hehe...

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.