Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Årstider

PC
The Sims 3: Årstider
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    15 november 2012
  • Utvecklare
    The Sims Studio
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 8.3

Speltest av Golden_

Inskickad av Golden_ den 05/01 -13 16:55

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Årstider fungerar som ett vanligt Sims, alltså; man kan skapa hushåll, välja utseende och kläder till simmarna och sedan styra dem, bestämma vad de ska göra och så. Man kan få dem att leva ett normalt liv, eller få dem att vara helt knäppa. Expansionspaketet Årstider fungerar precis som det låter. Man får de alla fyra årstiderna, och även en massa nya funktioner. Man kan till exempel bada i alla vatten i staden, inte bara i pooler. Man kan bli solbränd och frysa ihjäl. Som vanligt får man en massa nya kläder. Man kan även gå på årstidsfestival på stadens torg. På sommaren kan man delta i korvätartävling, ha vattenballongkrig, bli solbränd m.m. På hösten kan man delta i äpplet i hinken-tävlingar, eller vara med i en pajätartävling. På vintern kan man åka snowboard, åka skridskor eller ha snöbollskrig. På våren kan man testa sig i kärleksmätaren, få en puss i ett pusstånd eller leta efter påskägg.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta expansionspaket förhöjer spelkänslan något oerhört, eftersom årstider är en viktig del i vardagen. Det är kul att det kan regna, snöa, åska, hagla m.m. Jag gillar även festivalerna, om man inte vet vad man ska göra kan man alltid gå dit och hitta på något kul. Där finns till och med årstidsbaserad mat. Jag tycker det är synd att de har döpt om helgerna. Till exempel heter Halloween Spökeridagen och Julafton heter Snöflingedagen. Det är synd att det inte finns någon julgran. Annars tycker jag att Årstider är ett av de bästa expansionspaketen.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är jättebra i alla spelen. Det är realistiskt, med spegelbilder och skuggor och så, men jag tror att det skulle kunna bli ännu bättre. Spelkänslan är strålande eftersom det nu blir så verklighetstroget, med årstiderna. Som jag skrev innan fanns det dock några saker jag saknade. Ljudet är väldigt bra, men skulle kunna bli bättre. De skulle kunna använda sig av flera olika fraser, nu är det några få som upprepar sig hela tiden. Hållbarheten är strålande eftersom om man tröttnar på spelet så kan man vänta ett par veckor, så blir man lätt sugen på att spela igen.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9