Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Kvällsnöjen

PC
The Sims 3: Kvällsnöjen
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    28 oktober 2010
  • Utvecklare
    The Sims Studio
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 10

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 29/11 -10 17:54

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Kvällsnöjen är ett nytt kul expantionspaket som släpptes den 28 oktober 2010.

I detta spel, The Sims 3: Kvällsnöjen kommer du att få uppleva en rad olika saker på natten! Du börjar spelet med att skapa en familj där nya frisyrer och kläder tillkommit, plus att man får välja stjärntecken till simmarna vilket är nytt för The Sims 3. På tjejer kan du även ändra bröststorleken och på både tjejer och killar kan du ändra biceps storlekar. När du skapat din familj får du leta efter ett hus eller lägenhet. Att kunna bo i en lägenhet är som ni kanske förstår nytt för The Sims 3. När du köper en lägenhet kommer du få ett rum där du får inreda, men såklart endast i rummet du köpt.

En till sak som är ny kan jag passa på och säga nu också, du kan åka hiss! Du kan använda dig utav en hiss i ditt hem istället för trappor. Alla lägenheter i den nya staden "Bridgeport" har en hiss så jag kan nog garantera att du får åka. När du har valt ett hus eller en lägenhet så kan spelet nu börja.

Detta expantionspaket tror jag att det har tillkommit mest saker och göra så jag kan inte garantera att jag får med precis allt, men men...

I The Sims 3: Kvällsnöjen så kommer du säkert vilja gå till en bar/dansklubb där dina simmar kommer att kunna ta drinkar och dansa med sin livs kärlek eller kanske spela lite instrument? Nåväl, när du kommer till en bar (eller någon annanstans) så kommer du att se en dörrvakt utanför dörren, du kommer nämligen inte förbi honom/henne om du inte är tillräckligt känd. Du måste då ha något som kallas för "Kändispoäng" som du kan få av lite olika saker, som till exempel genom att bli vän med en annan kändis. Då kan du få ett eller två kändispoäng.

Men, innan du kan börja prata med en kändis så måste du kunna imponera på denne vilket kan vara lite svårt, men det går i alla fall...
När du blivit insläppt av dörrvakten så kan du dansa loss, ta en drink eller flörta med någon snygging. Men akta dig med vem du umgås med, det kanske är en vampyr som kan förvandla dig hur enkelt som helst till en vampyr. Ett tips till er som vill veta om du har träffat en vampyr är att om du går till listan där alla simmens vänner finns så ska det lysa rosa runt personen som är en vampyr.

I "The Sims 3: Kvällsnöjen" kommer du också att få nya jobb som mixeolog, filmstjärna och bandmedlem. Som mixeolog kommer du att få jobba på en bar och hjälpa till och servera drycker och öl och sånt. Filmstjärna behöver jag nog inte berätta något om, du får spela in filmer som man hör på namnet...
Att jobba som bandmedlem är min favorit verkligen! Du kommer att få spela ett instrument och tills du har ökat den färdigheten tillräckligt mycket så kan du starta ett band och spela instrument med andra simmar! Du kommer möjligen få gå på mycket gigs som bandmedlem - tänk på att ha coola kläder!

• Lite mer om att vara kändis:

Att vara kändis är kul, fast ibland svårt. Som kändis kommer du att få mycket rabatter på olika företag i staden och du kommer att komma in på fler barer och dansklubbar. Men du måste vara försiktig med en sak som är rätt svår, gör du ett misstag så som kändis kommer många att reta dig och hata dig vilket inte är kul. Som kändis kommer du att få bo i ett lyxig hus, men med ett högt staket runt om eftersom att du vill säkert inte bli överfallen av paparazzi's...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The Sims 3: Kvällsnöjen är det absolut roligaste expantionspaketet av The Sims 3 hittills, det har tillkommit så mycket nya saker! Jag gillar att vara med i ett band eftersom att det är mycket gig man spelar och i vissa fall får kändispoäng för och blir kändare. För mig är det också kul att komma in i en bar och charma sig förbi den tvära dörrvakten som bara släpper in kändisar. På natten går man aldrig säker tack vare de lömska vampyrerna som är för sig själva i ett mörkt litet hörn och väntar på ett byte. Jag kan faktiskt inte komma på en tråkig sak till spelet just nu så...


Spelet är i alla fall gör-bra! :)

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken fick en 10 för att man kan se/förstå vad Sims-skaparna tänkt sig att man ska förstå, de har lyckats bra med att göra vampyrer, kommer man nära en så ser man hur ögonen blänker.

Spelkänsklan: Den skulle jag vilja ge 11/10, är beroende här hemma och spelar 5 timmar per dag, allting känns som att du gör det i verkligheten, särskilt när det blir ett barslagsmål. Då har de absolut lyckats bra!

Ljud: Ljudet är fantastiskt, simmarna pratar på sitt språk, bilar låter verkligt, när hissen stannar på våningen du ska av på plingar den precis som en riktig och massor av ljudeffekter som jag inte orkar förklara finns med.

Hållbarheten: Hållbarheten är en klar 10a eftersom att jag blev helt beroende första gången jag spelade och jag har inte tröttnat än.. och kommer nog inte göra det på ett tag heller...!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10