Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3: I rampljuset

PC
The Sims 3: I rampljuset
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  8 mars 2012
 • Utvecklare
  The Sims Studio
 • Antal ägare
  6
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 8.5

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 04/07 -12 19:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen, säger man när man petar in den splitter nya skivan i datorn och väntar på att installationen ska nå sitt slut. Detta spel har nog väldigt många väntat på och jag vet att många kommer att välja detta expansionspaket till The Sims 3 som sin favorit!

Jag gissar på att det första du kommer upptäcka när du startar är att det finns en ny stad vid namn "Starlight Shores". I denna stad är inriktningen shower och festivaler vilket man förstår när man upptäcker de nya karriärerna som finns i tillgängliga: Akrobat, sångare och trollkonstnär. Egentligen har karriärerna samma princip: göra uppträdanden och öva på akrobat, sång eller trollkonstnärsfärdigheten.
Det som är det största med expansionspaketet är att man kan anordna festivaler på allmänna platser som tex. i parken, på restauranger och på barer, men det roliga är att du kan se dina simmar uppträda live och då kan du se om de behöver öva mer på deras yrkesfärdighet. Om du jobbar som sångare kan du gå till en bar och öva på att sjunga för att förbättra färdigheten och om du har tur kan du bli känd i staden!

En annan kul sak är att du kan dela med dig av dina simmar till dina polare om du har en användare på TheSims3.com. Du kan skicka en inbjudan åt din kompis så att hens sim kan komma på besök i ditt spel och anordna en festival. Den kommer då att arrangeras i ett kaninhål som du kommer att få kika inuti i, för första gången någonsin!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är fantastiskt kul eftersom att det finns så otroligt mycket som liknar det riktiga livet, och det är väl bland annat därför jag spelar Sims! Det är också väldigt kul att man har kommit på att man kan dela med sig av sina simmar och se de uppträda i kaninhålen som man aldrig har sett inuti förut. Jag tycker också att det är kul att man kan kolla på när simmarna uppträder på festivaler då jag tycker att man har gjort ett fantastiskt arbete med ljudet eftersom att det finns väldigt många olika typer av röster (jag syftar då på när sångare uppträder). Det tycker jag att man har gjort väldigt bra!

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken har ju ingen ändrat något på. Allt är bara vanliga gamla sims 3 grafik utan någon som helst ändring...

Spelkänsla: Jag tycker att man har lyckats väldigt bra med spelkänslan i The Sims 3. Man känner att man är sim:en!

Ljudet: I just Sims 3: I rampljuset har man lyckats med ljudet riktigt bra för att simmarna sjunger faktiskt okej för att vara ett spel. Det finns också någon sim med väldigt fräck röst! ;D

Hållbarheten: Sims har på något sätt lyckats bättre med hållbarheten än något annat spel jag spelat någonsin. Hållbarheten förtjänar därför en klockren 10! Man kanske tröttnar lite då och då men efter några veckor är man tillbaka i samma Sims-sits igen!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8