Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 3: Husdjur

PC
The Sims 3: Husdjur
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2011
  • Utvecklare
    The Sims Studio
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.8

Speltest av Kyssen

Inskickad av Kyssen den 14/11 -11 19:32

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 3: Husdjur är det femte expansionspaketet!

Hm, spelet är faktiskt jätteroligt. Det är som vanliga The Sims 3, fast med husdjur. Man kan ha katter, hundar, hästar och lite sånt. Bygg ditt egna stall, se till att dina djur trivs bra och ge dom all kärlek som dom faktiskt förtjänar! Du kan själv styra husdjuren, du kan låta dom jaga, gräva och anfalla med mera. Du kan sjäv få välja utseende och personlighet till dina djur. Du får ett helt nytt ridcenter i din stad, och hästen kan lära sig tävla och hoppa och vinna fina priser! The Sims 3: Husdjur äger helt enkelt (enligt mig iaf)! Om du funderar på att köpa det, så tycker jag att du borde det (ett självklart ja)!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The Sims 3-spelet är väldigt roligt och att man kan ha husdjur gör det ju bara ännu roligare!

Hästar: Jag har längtat till att hästar ska komma på Sims och nu är dom äntligen här. Jag tycker att det är väldigt roligt att man kan hoppa och ta med sin häst ut och rida och vinna fina priser i hästtvälingar.

Hundar: Hunden - Simmens bäste vän, jag älskar hundarna. dom är så söta, även om dom är fega, bråkiga, elaka, snälla eller vad som helst. Hunden sviker aldrig sin husse.

Katt: Katterna på Sims är väldigt snygga, jag gillar att dom kan andvända toaletten, fast det kunde dom ju i The Sims 2 också. Men katterna är ju skitsöta. Synd bara att katten (och hunden) river sönder möbler.

Betyg till spelet
~ Grafik [9]
Alltså, simmarna är skitsnyggt gjoda och så. Jag tycker att grafiken är väldit bra, fast det kan vara något liiiiitet problem ibland. Grafiken får en 9:a.

~ Spelkänsla [10]
Spelkänslan äger.. alltså när man spelar känns att faktiskt som om man är simmen själv och styr. Spelkänslan får självklart en klar 10:a.

~ Ljud [5]
Man kan välja röst själv till sin sim (vilket är ett plus) men dom snackar typ "hallu, friming shabala bla bala bla sa bala ba"! Dom har alltså ett helt eget språk. Fast det är rätt roligt att lyssna på, fast det är lite synd att man inte fattar vad dom säger. Så ljudet får en 5:a.

~ Hållbarhet [7]
Sims kan lagga lite ibland, beroende på vad man har för dator. Så om man har en bra dator så kanske det inte laggar så mycket, men om man har en lite sämre så kan det lagga rätt mycket. Hållbarheten fick iaf en 7:a.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10