Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3

PC
The Sims 3
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 juni 2009
 • Utvecklare
  The Sims Studio
 • Antal ägare
  294
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9

Speltest av theo99

Inskickad av theo99 den 20/06 -09 17:24

Handling / story / vad man gör i spelet
I sims serien så ska man skapa en sim. Denna är en person, som självklart också ska bo i ett hus. Det måste du skapa likaså som du skapade simmen. I the sims 3 så har allting förbättras. Grafiken, ljudet, spelkänslan, ja, allting har blivit bättre om man jämför med sims 2. I the sims 3 så är man inte på en tomt hela tiden utan man kan gå till en annan tomt utan laddningstider! Det är en av många nya grejer i sims, en annan sak är personlighetsdrag. Ord som beskriver olika simmars personlighet, helt enkelt. T.ex. om du är en kleptoman så är din sim "beroende" av att stjäla saker hela tiden. Är du perfektionist så gör du dom flesta saker bättre än andra simmar men det tar ofta längre tid! Jag beskriver mig själv som god, perfektionist, vänlig, älskar naturen och geni. En dålig sak är att man bara kan ha fem personlighetsdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar the sims jättemycket och hade då stora förväntningar till the sims 3. Det var mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara men ändå så blev jag besviken. Jag vet inte på vad men det bara är så. Spelet är självklart ändå jätteroligt och så men, det fattas något. Expationspack kanske.

Betyg till spelet
Grafiken kan man ställa in kvaliteten på men även på dom lägsta inställningarna så är det jättebra grafik. Men var inte orolig! The sims 3 är gjort så att det ska funka på jättemånga olika datorer. Ljudet går också att ställa in kvaliteten på. Men all musik som finns i spelet är jättebra. Anledningen till att det "bara" får en sjua är att jag inte har någon musik när jag spelar med mina simmar. Spelkänslan är jättebra. Det känns som om att jag bor i staden jag skapar. Juste man skapar sin egen stad! Hållbarheten är oslagbar. När jag köpte the sims 2 så körde jag spelet ända tills the sims 3 kom ut. The sims 3 kan jag inte säga någonting om hållbarheten för att jag inte haft det så länge.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9