Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Studentliv

PC
The Sims 2: Studentliv
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    924
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Speltest av Sadi

Inskickad av Sadi den 14/05 -05 04:34

Handling / story / vad man gör i spelet
spelet går ut på att man skall hjälpa simmarna genom deras utbildning.Man skall gå på föroläsningar får en massa vänner välja ämnen man skall jobba i t.ex.:Fysik,drama,konst,historia och mycket mera.du måste öva på t.ex. matlagning eller karisma för att kunna få gokännt på slutproven som är i slutet utav halv terminen.Du skall 4 år på högskolan sen är det nog dags att skaffa ett jobb och ett hus och så klart en familj.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra och rolig men även rätt så svårt.Det kan vara väldigt jobbigt att stura en sim på The sims 2 Studentliv etersom det måste klara att slutproven perfekt.Men det är också extremt roligt spel för hela familjen från 12 år och uppåt man bähöver inte vara 12 för att få spela deta spel.Det är Dubbelt så kul som the sims 2 för på the sims 2 studentliv kan man välja ämnen, spela i band skaffa mobil eller mp3spelare.därför gillar ja deta spel väldigt mycket.

Betyg till spelet
ja tycker att grafiken va super duper bra till och med bättre än i the sims 2.Spelkänslen får så klart en tia för att det är ett så fantasktiskt spel att spela.Ljudet är också så bra t.ex. när man hör spraket på en eld när någon klagar eller liknande.hållbarheten är också rätt så kram men inte 100 procent men den är jättebra den kommer iallafall fålla i 3 år om ni inte sågar sönder den!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10