Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Studentliv

PC
The Sims 2: Studentliv
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    924
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 02/04 -05 16:15

----
Om du vill skriva in fusk i The Sims 2 Studentliv måste du först öppna kommandorutan genom att trycka på ctrl-shift-c samtidigt. Observera att fuskkoder känner av gemener/versaler.

Nya fusk i The Sims 2 Studentliv:

changeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety]: ändrar tomtens zontyp. Innan du zonmärker om en tomt med det här fusket bör du se till att det inte bor några simmar på tomten. Om du vill använda det här fusket går du in på tomten som du vill zonmärka om och skriver in fusket med någon av ovanstående zonalternativ.

boolProp dormSpecificToolsDisabled true/false: gör det möjligt att aktivera verktyg för bygg/köpläget som vanligtvis är avstängda på en studentkorridortomt.

boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false: ger spelaren möjlighet att vrida alla föremål i steg om 45 grader i stället för de 90 grader som är normalt för de flesta föremål.

Fusken till The Sims 2:

help: listar alla fusk i spelet.

help [fusknamn]: visar specifik information om fusket.

exit: stänger fuskfönstret.

expand: förstorar eller förminskar fuskfönstret.

moveObjects on/off: Tar bort avtrycksbegränsningen för placering av alla föremål i köpläget och byggläget. Tar bort begränsningar för handverktyget när föremål används eller normalt inte går att flytta. Detta kan orsaka problem med spelelement, vägval, skapande och hantering av dolda föremål, etc. Observera att detta fusk gör det möjligt att ta bort föremål som normalt inte kan tas bort, till exempel simmar, brevlådan och soptunnan. Om du tar bort de här föremålen går det inte att få tillbaka dem, så var försiktig!

aging –on/off: Förhindrar att simmarna åldras. Det här kan skada den noggrant inställda spelbalansen och förhindrar att lille Johnny någonsin växer upp, så var försiktig med hur du använder det här fusket.

autoPatch -on/off: Det här fusket gör att du kan återaktivera meddelanden om att det finns en speluppdatering till The Sims 2. Slå bara på Autopatch och gå till fönstret för eget innehåll (den lilla snöflingeknappen på kvarterets UPC). Om det finns en uppdatering tillgänglig blir du tillfrågad om du vill ladda ner den.

slowMotion [värde]: SlowMotion-fusket kräver en parameter: "långsamhet"-inställningen (exempelvis slowMotion 4). Detta värde växlar från 0 till 8 där 0 är normal hastighet och 8 är långsammast.

boolProp enablePostProcessing true/false: Gör det möjligt att använda efterredigeringsfusk (se nedan); väldigt användbart vid filminspelning (också nedan). Observera att du måste ha ett grafikkort som kan hantera pixelskuggor för att kunna använda detta fusk. Om du använder fusket och inte har pixelskuggor kommer skärmen troligtvis att bli delvis mörk, och inte komma tillbaka förrän du har stängt av enablePostProcessing. Om du sätter på postProcessing, startar en film och filmen spelas upp, kan du även råka ut för oönskade grafikfel.

bloom [r g b x] (rgb är färger) (x är fyllnadsmängden) [0.0 - 1.0]: Det här fusket ger en suddig effekt, som en minnessekvens i en komediserie. För att detta fusk ska fungera måste boolProp enablePostProcessing true anges.

vignette [centerX centerY X] (X är vignette-faktorn) [0.0 - 1.0]: Ger en suddighetseffekt från den specifierade punkten. Med "vignette 0.5 0.5 0.5" blir det några suddiga bitar i kanten av skärmen. Vignette 0.5 0.5 1.0 är maximal kantsuddighet. För att detta fusk ska fungera måste boolProp enablePostProcessing true anges.

filmGrain [val] [0.0-1.0]: Detta fusk gör skärmen kornig. För att detta fusk ska fungera måste boolProp enablePostProcessing true anges.

letterBox [val] [0.0-0.4]: Ger bilden en letterboxeffekt. För att detta fusk ska fungera måste boolProp enablePostProcessing true anges.

Källa: The Sims 2 studentlivs read me

Pengafusk:
motherlode - 50 000 simdaler
kaching - 1000 simdaler
------

Fusket har betyget 6.57 (20 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

atn_222 den 04/07 -06 00:24
varför lägga ut koder när de finns på skivan?

sininia den 05/03 -07 13:09
Jag har vetat help-koden länge så
jag vet dom där koderna som tillexempel
vignette men jag visste inteden dära boolprop koden. Inte för att vara taskig
men precis varför lägga ut koder när de finns
på skivan?

CarLover den 18/01 -08 14:44
Det är inte många som läser koderna på skivan.

sammeswe den 29/08 -08 09:36
ja men!!

kolla här da!!


boolprop carsCompact

Azidy den 14/05 -09 16:33
bra fusk tycker jag!

FunBoy den 15/05 -12 15:17
vad är "greek" på fusket
changeLotZoning greek
????????????????

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.