Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/06 -07 10:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som i the Sims 2 orginal ska du ta hand om dina simmar (karaktärer). Detta, som alla vet, är ett expansionspaket. Nu kan du till exempel inreda med bland annat disco lampor, dansgolv, mattor med mera. Du kan även bygga fler golv, väggar och tak. Simmarna får nya kläder. Nu kan du köpa bil också! När ska det ta slut? Istället för att sitta i en timme och vänta på taxin när du ska till allmänna tomter kör du dit när du vill! Du kan också köra till jobbet. Du kan dejta andra simmar och få en drömdejt eller bortkastad tid. Om du är vänlig mot din dejt och går och äter på någon dyr, fin resturang, pratar mycket och göra lite saker jag inte vill säja, så kan du få en drömdejt. Nu kommer en rysare: Det finns även vampyrer, som kallas greve och grevinna. Blir din sim biten av en greve eller grevinna blir din som också greve eller grevinna beroende på om din sim är man eller kvinna. Vill du (eller snarare din sim) ha ett trevligt avbrott i den grå vardagen kan din sim gå ensam, eller tillsammans med någon, till en mysig resturang i utkanten av stan. Där de serverar utsökt mat till dina simmar. Så klart får du bygga denna resturang själv, var du vill och när du vill! Tyckte bara att "i utkanten av stan" lät bra.

Vad jag tycker om spelet
Perfekt om man behöver ett verklighetsbaserat spel! Det är verklighetsbaserat, ja! Men de har inte tagit med de dåliga sakerna med verkligheten... Titta på Rapport så kommer du att förstå! Grafiken blir bättre för varje expansionspaket som kommer! Det är inte heller särskilt våldsamt. Bilarna som kom i Nattliv har förenklat verkligheten för simmarna. Nu behöver de inte längre vänta på samåkningsbil eller taxi. Man kan själv köra till jobbet. Man kan själv köra till de allmänna tomterna. Bra Maxis!

Betyg till spelet
Grafik: klar tia! Grafiken har, är och kommer alltid att vara på topp när det gäller the Sims.
Spelkänsla: också en klar tia. Det kan lika gärna vara en själv som travar runt inne i bildskärmen!
Ljud: en tia där också. Ljudet är bra och simmarna pratar med varandra. Tur att dom pratar det språk dom gör! Hade varit jobbigt att sitta och lyssna på när en sim säjer det som visas som bild i pratbubblan. "Hatt, Elefant med mera.
Hållbarhet: har man satt sig där, är det kört! Då kommer man inte där ifrån. Man sitter i flera timmar och det känns som några få minuter.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10