Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 19/01 -07 00:10

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims 2 Nattliv kan dina simmar dejta! Åk till ett nattcity med den du dejtar och förvandla den till en drömdejt eller bortkastad tid. Dina simmar får även bilar, kan ringa dejtservice och få en blind dejt, och såklart vampyrer. Du får en hel del coola kläder i "Skapa en familj" i Nattliv och även tillgång till ett nattcity.

Vad jag tycker om spelet
En dejt, exakt vad simmarna behöver för att finslipa sina minnen i sin romantiska ambition. En blind dejt (med zigenargummans hjälp) är någonting som kan leda till pinsamhet eller romantik. Bilarna är exakt det som simmarna kräver (inte bara att ha myspys i) för att kunna åka till allmänna tomter istället för att ringa och söla. Helt perfekt, om du frågar mig!

Betyg till spelet
Grafiken har alltid varit strålande, och det är den fortfarande, en tia! Spelkänslan, som om man härskar över flera simmar, och så lever man sig ändå in. En tia, och även på det fantastiska, romantiska och samtidigt grymma ljudet kommer en tia. Hållbarheten, man kan endast dö om man känner för att dö i The Sims 2 Nattliv! Slösa dina sista slantar på det här spelet, om du är klok!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10