Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av cillaa

Inskickad av cillaa den 15/01 -06 00:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Ta med dina simmar till "City" där de kan roa sig med att tex. spela bowling, äta en romantisk middag, shoppa, gå på disko! Eller varför inte stajla med din nya bil? ;) Allt som nattlivet erbjuder! Med över 125 nya föremål! Det har även kommit så att man kan gå på dejt med andra simmar. då har man en "dejtingmätare" som visar hur kul den andra simmen har det!

Vad jag tycker om spelet
Det är kul att spela eftersom man kan styra sina simmar och säga åt dem att göra. Det är kul med alla nya förmål som tex. Bowling, Ferrari bilar, karoke mm.. Man kan även göra coola hus när man kan ha 3våningar(vilket man kunde i Sims 2 Orginaler också) Men i bland skulle jag önska att det inte fanns några fusk! för jag blir bara beroende av dem..Även om det kan vara kul med mycket pengar på en gång och kunna göra så att de inte åldras..:P

Betyg till spelet
Det är bra spelkänsla men jag kan ha som vissa "perioder" som jag spelar som en galning och vissa dagar/månader så tycker jag att spelet är skittråkigt. Grafiken är bra om man har en bra dator..Ljudet är bra med musiken som hörs ordentligt till skilnad från dem andra spelen som dem bara mumlar på..Hållbarheten är ganska okej men man tröttnar som sakt på det ganska fort och dem måste komma med nya expantioner ganska fort så man får upp intesset.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6