Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av Tonzan

Inskickad av Tonzan den 15/10 -05 13:49

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2 Nattliv är det andra tillägspaket till The Sims 2 och i denna expansion ska simmarnas nattliv fyllas med romantiska middagar, bowlingkvällar med gänget, vampyrdejtande och mycket mycket mer. Och i detta tilläggspaket kan nu simmarna äntligen ha bilar, att åka till city med, till jobbet samt tonåringarna kan använda bilarna till att åka till skolan med.

Vad jag tycker om spelet
Nattliv tillför massor med sociala interaktioner som jag länge saknat. Nu kan dem göra så mycket mer som förgyller en sims vardag än att bara vara hemma och åka till jobbet. Nu kan man sin lilla bil och bege sig till stan och träffa folk, bowla och äta middagar, dansa på diskoteken med mera, Vilket gör spelet till ett helt nytt spel och skapar en ännu mer verklighetestrogen värld för dessa simmar. Jag anser att detta tilläggspaket överglänser studentliv med ljusår och väldigt mycket värt pengarna som det kostar.

Betyg till spelet
Grafik: mycket bra, kräbs dock en ganska bra dator för att spela, men även på ganska låg grafikinställning är det bra. Dock så ser grannhusen man nu ser inte så bra ut, dem blir lätt blurriga, men man ser dem i alla fall.

Spelkänsla: känns mer trovärdigt, skapar mer liv i spelet och variation.

Ljud: ingen större skillnad från tidigare, fortfarand ebra ljud, och effekterna är tydliga.

Hållbarhet: känsligt med för många downloads som kan få spelet att krascha. För tillfället en hel del buggar men ändå inte så farligt. Patch är på väg enligt maxis, både till Studnetliv och Nattliv.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10