Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Nattliv

PC
The Sims 2: Nattliv
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 september 2005
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  846
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Fler fusk

Tips

Inskickat av pokemoncrazy den 14/03 -06 19:11

Är ni vampyr sugna?

Då är detta tips för er!

För att få en vampyr så ska du gå till City mitt i natten. Gå till en natt klubb eller nått annat ställe. Det är inte riktigt säkert att vampyren kommer just den natten men stanna kvar på stället så länge. Så här känner du igen en vampyr: Blek hud, vassa tänder, svarta kläder, gör med arbägen för tänderna, fräser och säger Blä Blä hela tiden. Om vampyren kommer försök prata med den. Om solen går upp så sticker vampyren i väg. om du inte hunnit bli kär i den så ring den några gånger och bjut ut den på en dejt. Det kan hända om ni är kompisar att vampyren kommer hem till dig och biter dig. Men försök att bli kär i den så den flyttar hem till dig. (du kommer bli biten det lovar jag) När ni har fått småbarn så kolla då och då på deras minnen. Det kan hända att det står att dom har blivit bitna.

Tips. Så fort barnen har blivit tonåringar så flytta dom ifrån hemmet. Om det är en Tjej eller kill vampyr du träffa så får vampyren för sig att bita tonåringen och då blir tonåringen aldrig Vuxen!

Fusket har betyget 4.14 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

96Josse96 den 15/03 -06 16:37
Mankan okså hålla in chift + ctrl + c. Och skriva:boolProp testingCheatsEnabled true

pokemoncrazy den 16/03 -06 12:22
för att he upp relationen eller? om man vill ha upp relationen på sin gubbe går ju inte vampyrens relation upp. men om du menar att he upp humöret så ska man nog det. men bara när "kvarters rutan" är uppe. minns inte varför men man ska göra det där..

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.