Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 -

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 22/04 -06 20:41

Handling / story / vad man gör i spelet
The sims 2 "Kul för familjen" (eller "Family fun stuff") är ett tillägg till The sims 2 med olika prylar. I detta prylpaketet prioriterar man barnen väldigt mycket. Dom får olika maskerad kläder, Drakdräkt, Prinsess klänning, Sjöjungfru dräkt och en dräkt med snorkel och simfötter. Dom får även olika teman att ha i sina rum, Fantasitema och undervattenstema. Man kan även ha ett Hawaiianskt tema.
Man får även nya väggar och golv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte det var roligt att få lite nya grejer, så att det inte blir så "enformigt". Sen var det roligt att barnen fick lite mer saker för eftersom dom är små kan dom inte göra allt som dom äldre kan. Så nu kan även dom ha lite mer att göra!
En sak jag tyckte var väldigt skojigt var när barnen dansar med en vuxen, det ser väldigt roligt ut!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är ganska bra.
Spelkänslan: Där drar jag av två poäng för att det händer saker som inte kan hända i verkligheten, och då syftar jag inte på utomjordingar! En av mina simar skulle gå på toaletten på allmän tomt och då ställde någon sig framför och han kom inte ut!
Ljud: Ljudet är så där
Hållbarhet: Man spelar spelet i perioder, några veckor spelar man men sen tröttnar men på det och spelar inte på ett tag sen. Men så har det alltid varit med dom spelen!

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8