Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    754
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Calaveras

Inskickad av Calaveras den 05/09 -07 23:55

Handling / story / vad man gör i spelet
I originalet skapar man sin sim och flyttar in den i ett hus, sen ska man sköta dens liv. I The Sims 2 Djurliv kan man skaffa sina simmar husdjur också! Man skapar sina djur själv och det finns många färger och mönster, så de kan se ut hur som helst! Djuren har egna viljor, kan lära sig trick och så måste man såklart se till att uppfylla deras behov. Katterna och hundarna kan också ta jobb, bli befordrade och tjäna pengar. Dessvärre kan dom också bli degraderade eller få sparken. Man kan även låsa upp nya päls färger och teckningar när man blir befordrad. I Djurliv finns också en rad nya föremål, både saker till djuren och dekorationer. Och det bästa är kanske att dina lurviga små sötnosar kan få ungar!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt! Djuren är väldigt realistiska och ganska så söta också. Jag tycker det är väldigt bra gjort när djuren rör sig och gör saker, det ser verkligt ut. Det dåliga med spelet är att det finns faktiskt bara 4 djur: katt, hund, fågel och "ullråtta". Man kan bara göra sina "egna" färger och former på katterna och hundarna, på fåglarna och ull råttorna måste man välja av de färger som redan finns. En till dålig sak är att fågel & ull råtta kan inte få ungar. Men annars är det ett väldigt bra spel!

Betyg till spelet
- Grafik: Grafiken är fantastisk! Man kan ställa in den så att den passar ens dator, och det är ju bra. Men om man har på det bästa är den jättebra! Det blir en 10:a!

- Spelkänsla: Bra, inte den bästa kanske. Det kan ta lite tid att "sjunka in" i spelet men när man väl gör det så är det kul! 7 av 10 alltså.

- Ljud: Man hör många ljud samtidigt och de är olika. Djuren jamar, skäller, kraxar och piper, och t.ex. när ull råttan springer i sitt hjul hör man det. Får bli en 8:a.

- Hållbarhet: Spelet räcker länge om man inte spelar för mycket. Det är bra och får bli 8 av 10.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7