Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    754
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 17/01 -07 20:06

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2 Djurliv är ett expansionpack till spelet The Sims 2. Med denna expansion får dina simmar husdjur! Från kraxande papegojor till voffande hundar. Husdjuren kan få jobb (Säkerhet, Service och Underhållning), få fiender och hjärtevänner, och såklart valpar eller kattungar. Husdjuren kan åldras (valp, vuxen, åldring) precis som ett riktigt djur.

Vad jag tycker om spelet
Super! Det är kul att skapa en hund eller katt med den upplåsta "knäpp pälsfärg" och att få se på medan djuren slåss, har myspys eller leker med dina simmar. Djurliv är kul och verkligt (med undantag från jobben) och behåller sin världsklass liksom alla andra sims-spel. Om man vill tömma plånboken ska du helt klart köpa Djurliv!

Betyg till spelet
Grafiken är som vanligt i världsklass, till och med mer en i världsklass. Spelkänslan är helt otrolig, man kan spela spelet i flera timmar utan att tröttna! Musiken har alltid varit strålande, men i Djurliv blir det helt klart världsklass! Och hållbarheten, varken husdjuren eller simmarna brukar dö på två sekunder, man känner sig som en kung i simmarnas och deras husdjurs värld!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10