Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

PC
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    754
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.5

Speltest av Linus94

Inskickad av Linus94 den 14/01 -07 15:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är The Sims 2 Djur Liv!

Att Skapa Ditt Djur:
I detta paket får du tillgångar till att skapa dina egna djur. Du kan välja vilken ras, färg osv. När du har skapat ditt djur kan du bara skapa djuret och lägga in det på en familj, eller skapa djuret med en familj. Precis som när du skapar en sim ska då gå in på "Skapa Familj" och klicka på skapa husdjur. Eller om du vill adoptera ett så kan du klicka på telefonen och sedan "Adoptionstjänst För Djur Eller Något Sånt. Det finns 2 slags djur att göra i skapa ett djur. Hund eller katt, men i köpläget kan du också köpa en fågel.

Skaffa ditt djur ett jobb:
Med tidningen kan du skaffa ditt djur ett jobb. (Kanske med datorn också!) T.ex Polis Hund. Precis som en sim kan ditt djur bli befodrat. Om du vill att ditt djur ska bli befordrat så måste det ibland lära sig kommandon. Se till så at T.ex hunden är på för dåligt humör. Då finns risken att han blir avskedad.

Att lära ditt djur kommandon:
För att börja lära ditt djur kommandon ska du klicka på djuret och sedan på "Lär kommando". Välj ett av alternativen och klicka på det. Din sim kommer nu att försöka lära ditt djur kommandot. Ju längre ni tränar, ju mera ökas mätaren. När mätaren e full blir kommandot permanent (Kvar För Alltid).

Få dina djur att göra kommandon:
Om du vill se ett inlärt kommando ska du klicka på ditt djur och välja "Gör kommando" Eller något sånt. Välj vilket kommando ditt djur ska göra. Då kommer ditt djur att göra det inlärda kommandot du just valt.

Gå på promenad:
När du har ett djur kan du också gå med det på en promenad. Din sim och ditt djur går iväg ungefär en timme (Sims Tid) och kommer sedan tillbaka. Det är bra för ditt djur att motionera så det inte blir fet.

Skälla Åt/Berömma Dina Djur:
Om dina djur klöser på T.ex soffan kan du skälla ut dom om du vill att dom ska lära sig att inte klösa på möbler eller om du vill att dom ska få klösa på soffan (vilket sällan man gör) ska du berömma dom. Om du klickar på djuret medan det klöser/leker/äter djurmat osv (och så vidare) kan du berömma ditt djur eller skälla åt det. Det bestämmer du.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är mycket bra! Man får t.ex in nya menyer och saker. På väggar får man in så att du kan sätta runda och diagonala fyrkants rum. Du får också in en ny meny för husdjur. Jag har för mig att den finns på blandat. Hur som helst det bästa med det hela är såklart djuren. Dom vill bli klappade väldigt ofta och gosade.

Betyg till spelet
Grafiken fick en åtta. Grafiken på djuren är Jätte bra. Och på deras matskålar och andra saker såklart.
Spelkänslan fick en sexa. Spelkänslan var sådär bra.. Man lever sig inte riktigt in i spelet men det är ändå rätt så bra.
Ljudet fick en nia. Ljuden är mycket bra. Ljudet av skällanden och jamanden. Mycket bra ljud.
Hållbarheten fick en 10. Dom här Sims Expansionspaketen håller sig väldigt länge så jag ger därför hållbarheten en 10.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6