Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av Urbz_Lover

Inskickad av Urbz_Lover den 08/03 -06 17:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett spel som du gör/skapar ett eget företag på. Man kan ha en blomaffär eller kanske en bokhandel. Du kan sälja allt ifrån kläder till robotar. Men du kan även sälja t.ex. soffor, datorer eller speglar. Man kan också ha t.ex. ett badhus, ett gym, eller varför inte en bowlinghall? Man kan ha ett företag både på en allmän tomt eller hemma.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte roligt och man tröttnar aldrig. (Jag gör iallafall inte det!) Ibörjan var det lite svårt men sen när man har kört ett tag så fattar man lite bättre och då går såklart företaget mycket bättre. Jag tycker även att det är bra att en sim kan ha flera företag samtidigt, så att man kanske kan ha både en bokhandel och en mataffär.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra! Man kan se dom där små detaljerna som igentligen är ganska onödiga, men det är endå jätte kul men den jätte bra grafiken. Spelkänslan är fantastisk! Det blir som att du hoppar in i spelet och lever ett simsliv!=) Ljudet är också jättebra. Man hör när dom vispar en smet eller när dom målar hör man att penseln dras mot duken, det är jätte colt. Hållbarheten är faktiskt bra, som jag skrev i början så tröttnar iallafall inte jag på det och jag är igentligen en sån person som tröttnar på ett spel jätte fort ;)

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5