Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av turbooggyboy

Inskickad av turbooggyboy den 05/03 -06 02:41

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2 : Arbetsliv är ett expansionspaket till The Sims 2 och det går ut på att skapa en affär där man säljer t ex blommor, elektronik, leksaker, mat, kläder och andra saker. Man kan sälja praktiskt taget allting och ta betalt för det. Man får även sätta priser på sakerna man säljer och se vad kunderna tycker om dina priser, det finns prisklasser mellan löjligt billigt till löjligt dyrt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är svårt att med en gång skapa en butik eftersom det kräver mycket pengar(men man kan ju fuska), annars är det ett jättebra spel som personer i alla åldrar kan åtnjuta vare sig man bestämmer sig för att skapa en liten kvartersbutik eller nytt företagsimperium som sopar mattan med all konkurrens.

Betyg till spelet
Grafiken är lika bra som i originalspelet(The Sims 2) och därför fick det en 9:a för på högsta prestandainställningarna är den strålande.

Det är ett väldigt kul spel att spela men tiden går lite för fort så där för får spelkänslan en 7:a.

Ljudet får en 9:a på grund av den nya musiken i spelet. Det är inte så mycket ny musik men den lilla nya det finns är jättebra t ex musik från The Sims 1(som jag tycker är bra) och den är mycket bättre än den i nattliv.

Själv har jag spelat spelet sen jag fick det när det kom ut hela den tiden jag har varit vaken så där för får det en 9:a på den punkten.

MvH Johan Berg

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7