Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Arbetsliv

PC
The Sims 2: Arbetsliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    677
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 03/03 -06 18:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att dina simmar ska komma så högt upp som möljigt i att skapa en hemma butik eller köpa butiker. Köp en butik eller skaffa hemma butik gör du via telefonen eller datorer. Anställ andra simmar och betala löner till dem. Man får också priser för att man är bra i något. Tex. Fylla på lager,Skapa robotar och göra blommor. Så ge dig in i Affärvärlden och skaffa den bästa affären i kvarteret!

Vad jag tycker om spelet
Arbetsliv är det bästa expasionpack till sims som någonsin gjort till sims 2 tycker jag. För att det är jätteskojigt starta egna företag, Kolla budgeten och känna panik att man inte hinner med kunderna :). Lite tröttsamt är det att maxi måste hela tiden göra nya kvarter till alla exp. Och om man anställer en annan sim från sitt kvarter så får den inte pengarna. ( Tror jag i alla fall)

Betyg till spelet
Grafiken till sims 2 arbetsliv är såklart underbar! och spelkänslan fick en 8 för att det är lite overkligt men annars strålande. Jag gav ljudet en 6 för att jag har tröttnat på dom nya låtarna och vill ha tillbaka orginallåtarna till sims 2. Och hållbarheten är också "mangefiko" för att om man tröttnat på att spela så kan man bygga bygga och åter bygga hus!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8