Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av PlayerPetra1

Inskickad av PlayerPetra1 den 30/01 -10 17:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att man ska ta hand om en familj eller ett par personer och mata dem, tvätta dem med mera (som ett vanligt liv alltså). Först så väljer man vilken stad man ska spela i, man kan även göra en egen stad.

Sedan väljer man vilken familj man vill spela med och man kan också göra en egen familj. Sedan så, om man har gjort en ny familj så får man flytta in familjen i ett hus. Man har 20 000 Simdaler (simdaler är pengarna som man använder). Sen kan man börja spela spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett kul spel där man kan sköta om människor och göra så de mår bra och får ett bra liv. Jag tycker det är bra att man kan göra det på så många olika sätt för att det finns många olika kläder och möbler och massa andra olika saker som gör att just ens egen familj blir lite mera speciell.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men lite suddig ibland men det funkar jättebra därför får grafiken en 8:a i betyg.

Spelkänslan är strålande för det känns spännande att få bestämma och sköta om en egen familj igenom hela deras liv därför får spelkänslan en 9:a utav mig.

Ljudet är jättebra för Maxis (skaparna av spelet) har hittat på ett språk som heter Simska som The Sims (The Sims är själva människorna på engelska heter och på svenska heter dom Simmarna) pratar som språk och därför får ljudet en 8:a.

Hållbarheten är världsklass på för att spelet håller att spela jättelänge och man tröttnar inte fort på det för det händer saker ofta, så därför får hållbarheten en 10:a.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9