Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/04 -09 21:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Först kommer det upp en ruta där du får välja mellan olika städer som heter Skönköping, Uddaholm och Veronavik. När du valt stad laddar den och sedan kommer det upp en ruta över din stad. Där kan du antingen välja mellan att gå in i en färdig familj eller göra en egen, kanske en som liknar din?

Om du väljer att gå in i en färdig familj, kommer du snart att förstå hur man spelar. Samma sak gäller självklart om du väljer att skaffa en helt egen "ny" familj som ska bo i kvarteret, bara att du får ett litet plus när du lär dig att göra dina egna simmar, som de heter.

När man spelar märker man också att man inte får glömma att göra läxor (barn och tonåringar), betala räkningar eller att gå till jobbet. Först kanske man tänker att "vad tråkigt", men sedan tycker man att det är jättekul!
Vill man ha ett "mål" i spelet, eller vill att "det ska gå ut på något", kan man åta sig utmaningen att hitta Bella Spökh, i kvarteret Skönköping, och inte i Uddaholm. Hon är svår att hitta, och man får ändå inte glömma bort sin/sina familj/familjer!

När man dör kommer liemannen! Det var och är jättekul, och något jag rekommenderar!

Vad jag tycker om spelet
Det är kul, intressant och man kan styra sin egen lilla familj, i sin egna lilla värld. Man får en bra känsla och kan inte sluta. Det är en underbar känsla när man väl "lever sig in" i det. Man kan liksom välja hur familjen ska vara, snygg eller ful, smart eller dum, snäll eller elak. Eller helt blandad!

Betyg till spelet
3D grafiken är helt underbar, något att dö för! Simmarna ser inte ut som i sims 1, man har gjort sitt bästa för att få dom att se "verklighetstrogna" ut. När man blir gravid, blir man tjockare osv. Man kan vara smal, normal och tjock.

Spelkänslan är underbar man lever sig nästan in i det, men ibland blir det till slut lite för lite "action".

Ljudet kan bara beskrivas med ett ord; underbart! De har till exempel gjort om Pussycat dolls - Dont cha till simsspråket i en låt!

Hållbarheten; Perfekt! Den har hållt i 6 år nu! Det är mycket!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9