Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 09/07 -07 15:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Maxis
Utgivare: Electronic Arts
Distributör: Electronic Arts
Kategori: Strategi, Familj
Ålder: Från 7 år
Krav PC: Win 98/ME/2000/XP, Pentium III 800 MHz, 256 MB RAM, 3D Grafikkort med 32 MB RAM, 3,5 GB hårddiskutrymme.

Det första du ska göra är att börja göra simmar och du ska välja kläder åt dom och fixa deras utseende. Du får välja om dom ska ha glasögon eller inte. Finns massvis med kläder dom kan ha. Göra en familj och vilket stjärntäcken dom ska ha. Det viktigaste är deras ambition den kan vara t.ex att gilla vetenskap, sporta, vara poppis, ha egen familj. Efter du fixat hur din familj ska vara så är det dags att skaffa ett hem åt dom. Antingen ska du bygga ett hus åt dom eller får dom skaffa ett dåligt hus och jobba sen efter det får dom gå till ett stiligt hus. Väldigt svårt att göra ett eget hus men finns massor av fina möbler som du kan använda dig av. Nu när din egna sim-familj har fått ett fint hus så ska du börja styra dom vart dom ska gå vad dom ska göra och så. Det finns massor av grejer dom kan göra. Sen kan dom också gå upp i level och sånt på olika grejer. Som att levla upp på hur man gör mat. Första gången din sim lagar mat så kan den bränna all mat. Sen när den har tränat så blir maten god. Då kan hela familjen sätta sig och ta i sig all mat.

Vad jag tycker om spelet
The Sims 2 är jätte roligt och är värt att köpa. Spelet är hur kul som helst eftersom att det finns så mycket att göra och alla simmar beter sig som om det är på riktigt. Det roliga är att det kan hända så mycket grejer som att det kan börja brinna i huset eller komma inbrotts tjuvar då kommer polisen och fightar med den. Simmarna kan bli tjockare och tjockare desto mer dom äter. Sen måste dom träna och det. Detta känns så verkligt. Liksom snacka om att det höjer spelkänlsan totalt. Dom funkar som riktiga människor. Dom måste äta, sova, gå på toa, ha kul såklart.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg gjord. Mycket snyggare än ettan som dom flesta tycker och själv tycker jag inte det är så konstigt att det sägs att grafiken i tvåan är mycket bättre än ettan. alla simmarnas utseende är väldigt snygga och det ser verkligt ut.
Grafiken får en 9:a eftersom att det finns rymdvarelse som förstör hela spelet. Spelkänslan får en 10:a helt underbar på The Sims 2 finns det allt. Från att bada i jacutzi till att dö.
Allt börjar liksom med att en sim är 1 månad och sen ska man försöka fostra upp den tills den blir en åldring och dör. Men innan dom dör så måste dom må bra och ha en härlig dag. Det höjer spelkänlsan tycker jag. Man har kontroll lätt över gubbarna och lätt att styra allt med musen och tangent knapparna. Ljudet får en 7:a först när jag köpte spelet så var musiken och ljuden väldigt bra men sen så blev den jobbig och irriterande. Dom snackar typ japanska tror jag. Hållbarheten är inte så farlig. Spelet håller väldigt länge tycker jag. Aldrig tröttnar förutom på musiken. En 10:a till hållbarheten.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10