Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av best_cheater

Inskickad av best_cheater den 01/02 -07 21:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att ta hand om sina karaktärer helt enkelt. Man ska se till att de mår bra, att de får sina önskningar uppfyllda och mycket mer. När man uppfyller deras önskningar får den simmen poäng som man kan köpa "ambitionsbelöningar" för. Den dyraste kostar över 30000 poäng och det är ett livselixir. Man kan skaffa barn i spelet, man kan skaffa en partner, man kan skaffa ett jobb. Man kan bygga ett eget hus också. Man kan i stort sett göra allt, man kan göra på riktigt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt att spela eftersom jag tycker om rollspel och jag tycker om att bygga upp saker. Det är kul att bygga upp sitt eget hus och att man kan ta hand om sina simmar själv. Det är kul att de kan få barn och att man får ta hand om barnet. Spelet är helt enkelt jättekul! Perfekt för de som gillar rollspel och simulationsspel.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 9:a eftersom grafiken är bra och där finns många färger. Jätterbra.
Spelkänsla: Spelkänslan får en klar 10:a eftersom det är så kul att spela, man kommer lätt in i spelet, och man kan knappt sluta när man väl har börjat.
Ljud: Ljudet får en 9:a eftersom där finne en massa olika ljud, m.m. Jag tycker att det är lite synd att de inte pratar på riktigt språk när de pratar, men det kan nog vara svårt att göra en massa röster.
Hållbarhet: Hållbarheten får en klar 10:a eftersom det är så svårt att bärja tycka att spelet är tråkigt att spela, och man kan spela i flera timmar i sträck utan att egentligen veta om hur länge man har suttit där.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10