Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av gronis

Inskickad av gronis den 28/01 -07 00:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Man skapar simmar, en sorts människor, och bygger hus, köper möbler och styr deras liv. Man kan också åka till staden och köpa nya kläder och träffa nya simmar. Man kan också ta kort och så kan man få barn. Man kan också skapa aliens om man skriver en speciell kod! Sen kan man också prata med de folk som jobbar hemma hos dig t.ex hembiträdet, brevbäraren mfl.

Vad jag tycker om spelet
Det är jätteroligt eftersom det händer så mycket. Ett litet minus är att man inte kan skapa en bebis direkt utan bara småbarn. Det är kul att simmarna åldras och blir äldre. Men det är dåligt att Simmarna inte kan få fler jobb som är vanligare. Man kan t.ex inte bli lärare. Det kan vara lite jobbigt ibland när simmarna liksom fastnar, och står vid en dörr och ingen av dem flyttar på sig. Om man inte har en speciell kod då så kan det ta hur lång tid som helst!

Betyg till spelet
Grafiken har jag gett 8 för att det är mycket bättre än i the sims 1 men ändå ser simmarna inte jätteverkliga ut. Spelkänslan har jag gett 10 för att man hör simmarna prata och så är det väldigt kul. Ljudet har fått 5 för musiken är inte så bra. Hållbarheten har jag gett 10 för att det finns oändliga möjligheter!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10