Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av johja

Inskickad av johja den 24/01 -07 22:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Först ska man skapa en familj, den kan bestå av: vuxna, tonåringar, barn, småbarn och gamlingar. Det finns inga år på The sims 2 man har bara åldersgrupper, man är i en åldersgrupp en viss tid och ju äldre man blir desto mer tid i en åldersgrupp har man. Nåja, när man har skapat en familj ska dom flytta in i ett hus, huset får inte vara för dyrt för en nyskapt familj har bara 20 000 simdaler(pengar). Sen när man börjar köra så styr man simmarnas(karaktärernas) liv, man kan uppfylla deras önskningar och då får dom poäng, för poängen kan man ibland köpa vissa saker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är kul att spela dock inte med för mycket fusk för då kan man inte göra nått. Det är kul om man inte spelar för ofta på samma familj speciellt om det går dåligt med familjen. På vissa av mina familjer har jag råkat döda personer för att jag glömmde bort dom. Jag tycker att det är lite konstiga filmer på vissa saker som händer i spelet tex när en kvinna får barn.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är mycket bättre än i ettan, i The Sims 2 har dom tänkt mer på tex hur dom går och att håret inte bara är helt rakt utan vaggar lite när man går. Jag tycker att spelkänslan på spelet är väldigt bra eftersom man känner att dom inte mår bra och då måste dom göra massa saker och då blir man stressad för att dom ska till jobbet och när dom kommer hem mår dom ännu sämre! Ljudet är ganska bra förutom att dom inte borde prata helt obegripligt för det låter konstigt.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9