Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av GameRipper

Inskickad av GameRipper den 19/11 -06 23:53

Handling / story / vad man gör i spelet
•Du föds. Du dör. Resten är upp till dig•
I denna uppföljare till världens mest sålda PC-spel, leder du en helt ny generation simmar från vaggan till graven genom livets alla höjdpunkter.

Visst ser den där ungen ut precis som Bettan och Roland Sim? Det måste vara deras barn. Det syns på hakan. I The Sims 2, har simmarna fått en helt ny dimension. När det växer ut nya grenar på familjeträdet kommer du att se hur de för vidare DNA, personligheter och arvegods. Se hur dina simmar åldras från gurglande små bebisar till vuxna med egna barn, allt medan de kämpar för att uppfylla sina mål i livet. Diegos ambition i livet är att få ett underbart familjeliv, medan hans fru Sofia sätter gränsen för framgång efter hur många simdaler hon har på banken. Kommer Diego och Sofia uppfylla sina drömmar. Kommer deras framgångar att ge de några belöningar? Kommer deras förhållande att överleva deras ibland skiftande önskningar? Eller kommer deras djupaste farhågor att besannas och få dem att bete sig på mindre önskvärda sätt? Det kan bara tiden (och du) utvisa.

I The Sims 2 skapar du dina egna hus, kvarter, simmar och familjedynastier - och ser sen hur de får liv! Du kan välja att sköta dina simmar så att de får uppleva frukterna av ett välskött liv. Men naturligtvis kan du även strunta i deras behov, roa dig med deras farhågor och se vad som händer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker väldigt mycket om spelet, men såklart när man inte fuskar. Om man fuskar så blir det enklare att sköta om simmarna men det blir såklart inte lika kul. Jag tycker även att det är ett spel som är populärt. Redan från början när jag hörde om att EA Games skulle göra ett nytt The Sims, The Sims 2, fattade jag direkt vilken succé det skulle bli. Jag hade rätt.

Betyg till spelet
Grafik 9 - Grafiken är riktigt bra och väldigt skön att spela med. Men såklart kan man justera grafiken om man har en sämre dator.

Spelkänsla 8 - Jag vet faktiskt inte vad som får mig att slukas in i spelet så mycket, det är nog spelkänslan för det betyder mycket för de som spelar.

Ljud 10 - Jag gav en tia därför att det är båda bra och mycket musik men samt det viktigaste "ljud effekterna". Ljud effekterna är bra och även värkliga. Men det gör inget att de har ett helt annat språk (simmarna) för det är bara roligare då.

Hållbarhet 9 - Hållbarheten är riktigt bra då jag inte vill sluta spela detta fantastiska spel.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8