Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Linus94

Inskickad av Linus94 den 07/09 -06 21:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om att man ska ta hand om sina simmar som i detta fallet är the sims människor. Du kan göra dom duktiga t.ex laga mat/läsa en bok för att gå upp i matlagning eller andra t.ex städning, Karisma, logik och mycket mer. Det finns också expansionspaket till dom så du kan få tillgängligheter till andra saker. Ha koll på dina simmars ambitionsmätare så den inte går under och blir röd. Då blir dom konstiga. För att få upp ambitionsmätare så ska du uppfylla deras önskningar. Men uppfyll inte deras farhågor! Du får mindre ambitions poäng för det.

Att göra en sim: Du kan göra en sim genom att gå in i en stad och sedan klicka på "Skapa Ny Sim". När du har startat på att göra en sim ska du först ange efternamn. Sen så kan du klicka på skapa sim eller något sånt och ange ett namn. Du kan göra ett småbarn, ett barn, tonåring, vuxen eller gamling. Sedan ska du fixa kläder, hår, smink, ögon färg och sånt. Klicka sedan på godkänn sim. Du har nu en sim. Sedan Klicka på "Skapa Ny Sim" om du vill göra en till. Sedan när du är klar med familjen
(Om du har gjort flera i din familj) så ska du göra ett familjeträd. T.ex Malin - Syskon till Pelle eller Maja - Mamma Till Oliver. När du gjort det så ska du klicka på "Godkänn Familj" så har du din familj.

Att flytta in din familj: När du har gjort din familj så ska den synas på en tjock linje på längst ner på skärmen. Klicka på den och flytta in den i ett hus. Du har alltid 30.000$ (Simdaler) så köp ett hus under 30. 000. Du ser vilket hus som du kan köpa eftersom det blir en grön fyrkant runt det. Du kan även flytta din familj i en annan familj.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är väldigt bra. Man kan ju göra så mycket om man har expansionpaket fast det är bra ändå. Jag tycker bäst om att göra hus. Jag tycker att ni ska köpa detta för att man kan göra många roliga saker. Ni kommer inte ångra er. Jag lovar. Jag tycker att stolarna är ganska snygga, iallafall dom dyraste. Sofforna är också bra. Köp dessa!

Betyg till spelet
Grafiken fick en 8:a för att det är jätteverkligt. Se till att inte göra för mycket saker på ställen för då kommer det lagga (gå långsamt). Spelkänslan fick 8:a för att man lever sig in i spelet väldigt mycket. Ljudet fick en 10:a för att det är extremt Bra ljud och musik. Det finns också en massa låtar att välja på. Hållbarheten fick en 10:a för att det har hållit för mig i 4 år. Det funkar väldigt bra förutom om du repar skivan. Några repor skadar nog inte men ju mindre repor desto bättre.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8