Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/12 -05 00:40

Handling / story / vad man gör i spelet
The Sims 2 är som ettan fast men några extra funktioner som 5 våningar i husen, lite mer mat som man kan laga, lite mer intensiva och mer fantasifulla dialoger mellan de olika simarna. Ett exempel på detta är att du kan pussa upp längs hela armen, mjuk eller hård kyss också vidare. Man ska helt enkelt ta hand om en familj och se till att den mår bra och har kul och få in pengar, och lyckas i karriären . Ett stort plus i The Sims 2 är att det är så mycket lättare att få dom att må bra och det är mycket lättare att bli kompis med andra simare. Ett annan grej som gör spelet lite mer realistiskt är att kvinnan är gravid i spelet istället för att det helt plötsligt ploppar upp en bebis. En kul grej är att man kan chatta med andra simar på nätet för att komma dom närmare tyvärr så är man själv inte med i chattandet. Så man kan inte skriva något.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt bra och genomtänkt men jag tycker dom missar viktiga bitar som att man blir väldigt instängd i sitt hus. Ända gången man kommer ut är ifall man har jobb eller så går man ut på tomten. Grafiken är bra men kunde ha varit lite bättre. En bra grej är att du kan ändra ansiktet hur du vill som att t.ex. sminka och bestämma formen på hakan också vidare.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt bra men missar på vissa punkter tycker jag.

Personligen tycker jag inte att det är någon vidare spelkänsla i spelet för att man lever sig inte in i simen. Och även om du gör en sim som avbild av dig själv så känns det inte så, på grund av att det är fortfarande lite komplicerat att uppfylla simmens behov.

Ljudet är skittråkigt och alldeles för enformigt!

Ett spel som trots min kritik är skitkul och spelet och håller i minst två år!!!

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 3 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5