Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Mjucis

Inskickad av Mjucis den 22/10 -05 12:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Hela spelet går ut på att du ska fälja en sim från "vaggan till graven". Genom livet kan du låta din sim bli en framgångsrik konstnär, jobba som tjuv, skaffa en stor familj eller leva som en ensamvarg. Du ska även bygga ett hus åt din(a) sim(mar) och inreda det med de möbler som krävs, tv, kyl, säng etc. Det finns inget riktigt mål i spelet som du ska klara av.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är en strålande uppföljare av succespelet The Sims. Det är väl igenomtänkt där du kan se hur din sim blir äldre och äldre tills den tillslut dör. Jag blev VÄLDIGT imponerad när jag märkte att ett barn två simmar skaffat liknade dem, som om det var ett riktigt barn, vilket gör det hela väldigt verklighetstroget. Det finns som sagt inget mål i spelet vilket jag tycker är synd, det kunde åtminstone varit att tex få ett jobb där simmen tjänade minst 1000 $ eller skaffa en bostad som var värd minst 50000 $. Men det är ändå kul att följa olika simmars liv och bestämma över dem.

Betyg till spelet
Grafik: ja, vad ska man säga, på en skala av 10 räcker inte 50 till. Grafiken är GRYMT bra, alla små detaljer är även me. Man ser spegelbilden i en spegel, uppsprutande vatten från ett trasigt badkar är 3D, det är rörlig bild på tv, man ser den maträtten din sim äter, tonåringen får finnar, man ser anisktsutrycken väl. Ja, ALLT är med.
Spelkänsla: den är väldigt bra med stora möjligheter inom de flesta områden.
Ljud: Alltså det finns ju inte så mycket speciellt man kan lägga ljud på, förutom teven prat, öppna dörrar osv. Men det funkar och passar bra.
Hållbarhet: Det kan bli lite enformigt när man gör samma sak hela tiden men eftersom möjligheterna är stora så får den en sjua.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10