Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2

PC
The Sims 2
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    17 september 2004
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    2527
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/10 -05 21:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Ja... Antingen väljer man en familj som redan finns eller så gör du en egen familj. Sedan flyttar du in i nåt hus som du sedan köper möbler till. Sedan kan du börja spela. Du kan göra barn, bli vänner, fixa partyn, spela spel, ge simmen (personen) mat osv. Det finns inte ett speciiellt mål med detta eller jo, man ska ju göra så att han/hon får ett långt och lyckligt liv.

Vad jag tycker om spelet
Världsklass, jättebra, strålande, bra och allt positivt man kan säga! Jo, men alltså det är inget typist tjej eller killspel eller något som man tröttnar på. Nej, det är något man kan ha i miljontals år utan att tröttna och något som man lever sig in i.
Enda saken som är LITE dåligt är låtsasspråket. Jag skulle gärna vilja veta vad de pratar om muntligt och inte i bild. Men ändå: Bäst i test!

Betyg till spelet
Superbra spelkänsla, det känns som man var där, ljudet är också bra men simmarnas underliga språk är ganska knäppt... Hållbarheten? Jag har haft mitt spel i ca 1 år och det är lika bra som första gången! Grafiken är helt underbar, den ser inte för äkta ut och absolut inte för oäkta heller. Som sagt var: På en skala 1 till 10: 10!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10