Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2

PC
The Sims 2
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  17 september 2004
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  2532
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av Shackmatt

Inskickad av Shackmatt den 04/08 -05 00:25

Handling / story / vad man gör i spelet
En simulator som ger dig chansen att uppleva det verkliga livet i datorn.
Du skapar dina egna simmar, ser till att de mår bra, de åldras, skaffar familj, skaffar hus, jobb, de dör och det föds nya små simbebisar.
Allt är upp till dig, du styr deras liv till undergång eller lycka eller något mellanting.
I detta nya spel har dina simmar amibitioner, de åldras, de dör, och de ärver gener efter föräldrar och far- och morföräldrar.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar det! Men ibland måste jag medge att Maxis har väldigt dålig fantasi när det gäller kläder och möbler. Men som tur är finns mängder med sidor där man kan ladda hem nytt om man nu känner för det.
Ibland kan det verka lite långtråkigt att se sina simmar växa och åldras, för det är det enda de gör. Det är en sagolik tur att Maxis hittar på nya expansioner hela tiden så man inte somnar vid datorn eller låter spelet ligga och damma under en gammal pizzakartong eller nåt.

Betyg till spelet
Grafik - Jag skulle kunna sätta en tia här men det gör jag inte eftersom jag kan tycka att vissa delar av grafiken är kass.

Spelkänsla - Fantastiskt, har man väl börjat går det inte att slita sig ifrån spelet. Man strävar hela tiden efter att tjäna pengar, uppnå drömmarna och målen och blir sur när det inte lyckas så bra.

Ljud - Perfekta ljud, musiken är bättre än någonsin och de har verkligen satsat på detaljerna i bakrundsljuden.

Hållbarhet - Här får det tyvärr bara en åtta eftersom man kommer inen vart i spelet, det är samma visa hela tiden. Även om detta kan vara ett trivsamt nöje ibland tröttnar man ganska snabbt på det tyvärr.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10